28 Sep 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA


Jom Join Ramai2
Nak Join boleh klik Banner diatas yer..

Syarat2 penyertaan:


  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blogJINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Tag 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

hidayu ayumie berkata...

gud luck
singgh dr segmen yang same
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

Azraa Lyana berkata...

good luck :)

Cik Fafa berkata...

best of luck! =)

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Muhammad Khudri berkata...

Good Luck..
singgah dari Segmen yang Sama
http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Yun Sing berkata...

Singgah sini dari GA yang sama :)

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Related Posts with Thumbnails