14 Sep 2014

Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau.

Syarat segmen pun mudah sesangat.
1 - Buat satu entri dengan tajuk "Simple Segmen By Ainim Rashihah"
2 - Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya.
3 - WAJIB klik setiap link 'This' di bawah ini.
4 - Copy coding yang diberi ini, dan paste ke HTML. Dah siap ikut semua step, Tinggalkan URL penyertaan di kotak komen dibawah ini ya.

Segmen ni berlangsung sampai hari Ahad, 14 September 2014, jam 8pm je ya. Dah nama pun simple segmen kan. Selamat bersegmen semua.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

CT Humairah berkata...

Anda ditag penuh kasih sayang :D
--> Liebster Award By Siti Yang Menaip

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Segmen macam ni. Kadang-kadang kena jaga juga tatacara bersegmen ni akak. Rasa macam ini iklan 8sahre. Takut nanti kena blok akaun nanti.

fadhil eda berkata...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/simple-segmen-by-ainim-rashihah.html

Related Posts with Thumbnails