6 Dis 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

sofie adie berkata...

selamat bersegmen...

Cetusan Minda berkata...

selamat bersegmen ...

Farha Kimah berkata...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Miqha Azmi berkata...

salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syaza Syafeeqah berkata...

jalan-jalan dari segmen yang sama. ;)

Anmas Healthcare berkata...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah berkata...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Papaglamz berkata...

Papaglamz singgah dan follow di sini dari segmen yg sama. Jom follow Papaglamz.

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Komen entri ni jugakz..

http://www.papaglamz.com/2014/12/duhai-si-bawang-putih.html?m=1

Terima Kasih..

ainloly berkata...

Assalam ! :)

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

Related Posts with Thumbnails