16 Ogo 2015

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

                               *Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)

Kritikan untuk blog Ombak Bergigi
-rasanya semua okey jer kat blog ombak bergigi tu, maybe boleh tukar header tu dan letak nama blog  sekali kat header tu.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

ombak bergigi berkata...

Terima kasih join dan beri kritikan, Om terima dengan ikhlas dan Om akan perbaiki mana yang kurang. Ini senarai peserta: http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-aku-punya-belog.html?m=1

Meeya Techik berkata...

dari segmen yg sama . Kita follow sini :)

http://akutechikmolek.blogspot.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html

Mimi Kyumi berkata...

Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

Semoga Berjaya..

LZ - The Blog Owner berkata...

Salam ziarah BaNu Ayah,

Good luck..

CikLa Shahril berkata...

Good luck. Singgah dr segmen yg sama...

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html

Related Posts with Thumbnails