-->

23 Nov 2015

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA


Jom Join Ramai2
Due Date- 30 Nov
Nak Join boleh klik banner k..

Menetap- Pulau Pinang
Kerjaya- Guru Tusyen & Blogger
Sebab Blogging- kerana memang minat menulis dan suka jika orang membaca apa yang kita tulis serta dapat serba sedikit ilmu dari apa yang kita sampaikan itu.
pernah join mana2 blogger club?- Pernah
Nyatakan kelab tersebut- GSF (group segar follower) tapi gsf dah tak aktif dah macam dulu sebab ramai yg menyepikan diri dari dunia blogging hehe.

Tag

5 ulasan:

  1. salam kenal missbanu!
    dan good luck ya!

    BalasPadam
  2. Wah gugu tuition? hebat! Kita pun baru je start jadi personal tutor.. Awak ajar subject apa? hihi. penglaman? SHARE LA CIKIT. HEHE

    Jemput singgah rumah kawan baru ..

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    BalasPadam
  3. Wahhh nie org jauh nie ;-)

    salam kenal

    jom ke laman saya pulak

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    memang dah lama follow awk... ;-)

    BalasPadam
  4. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017