23 Nov 2015

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA


Jom Join Ramai2
Due Date- 30 Nov
Nak Join boleh klik banner k..

Menetap- Pulau Pinang
Kerjaya- Guru Tusyen & Blogger
Sebab Blogging- kerana memang minat menulis dan suka jika orang membaca apa yang kita tulis serta dapat serba sedikit ilmu dari apa yang kita sampaikan itu.
pernah join mana2 blogger club?- Pernah
Nyatakan kelab tersebut- GSF (group segar follower) tapi gsf dah tak aktif dah macam dulu sebab ramai yg menyepikan diri dari dunia blogging hehe.

Tag


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

ros nordin berkata...

goodluck missbanu :)

sofie adie berkata...

salam kenal missbanu!
dan good luck ya!

Mawar Assufi - akinassufi berkata...

Wah gugu tuition? hebat! Kita pun baru je start jadi personal tutor.. Awak ajar subject apa? hihi. penglaman? SHARE LA CIKIT. HEHE

Jemput singgah rumah kawan baru ..

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

Riana LittleCuties berkata...

Wahhh nie org jauh nie ;-)

salam kenal

jom ke laman saya pulak

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

memang dah lama follow awk... ;-)

JAMIL HASHIM berkata...

jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

Related Posts with Thumbnails