-->

31 Dis 2015

Senarai Pemenang Bloglist Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalammualaikum..
Berakhir sudah segmen yang aku buat iaitu Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 Seperti yang dijanjikan, aku akan masukkan 5 blog peserta bertuah yang dipilih oleh Random.org ke dalam Bloglist aku. Maklumlah dah masuk 2016 ni aku nak update balik bloglist aku, Blog2 yang dah tak aktif sebegitu lama akan aku remove manakala blog2 yang terus aktif akan stay dalam bloglist aku. So kat sini juga aku nak buka peluang pada mana2 blog yang nak exchange link/bloglist dengan aku bolehla komen dekat entry ini yer n pastikan korang dah masukkan blog aku dalam bloglist korang k. Tahniah buat 5 pemenang bloglist yang terpilih boleh check nombor dan senarai peserta kat link dibawah ni. Selamat Tahun Baru 2016! Happy New Year uolls..


5 Pemenang Bloglist 2016 





7 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017