26 Dis 2015

Senarai Peserta Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalammualaikum..
Segmen yang aku buat ni masih berjalan sehingga 30 Disember 2015, 11.59 malam. So bagi yang belum join tu masih ada banyak masa lagi untuk join, sape2 nak join Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 boleh klik banner diatas tu, atau pun Klik --> SiNi.. So kat bawah ni aku Senaraikan blogger2 yang join segmen aku ni, terima kasih kerana sudi menyertai segmen yang aku buat ni. Pasni bolehla kita gi blogwalking ramai2 kan, sekaligus follow blog2 yang belum kita follow lagi n tingkatkan trafik blog masing2. Selamat berblogwalking yer..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

JAMIL HASHIM berkata...

singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/

Ms Qiya Saad berkata...

Blogwalking...

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

SITI SORFIENA SYASHA berkata...

no 48 singgah sini :)

ucing berkata...

Hi jemput singgah no 35 ..

Yun Sing berkata...

Done blogwalking xD

Sorry lambat..

#Peserta 60

Related Posts with Thumbnails