-->

26 Dis 2015

Senarai Peserta Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalammualaikum..
Segmen yang aku buat ni masih berjalan sehingga 30 Disember 2015, 11.59 malam. So bagi yang belum join tu masih ada banyak masa lagi untuk join, sape2 nak join Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 boleh klik banner diatas tu, atau pun Klik --> SiNi.. So kat bawah ni aku Senaraikan blogger2 yang join segmen aku ni, terima kasih kerana sudi menyertai segmen yang aku buat ni. Pasni bolehla kita gi blogwalking ramai2 kan, sekaligus follow blog2 yang belum kita follow lagi n tingkatkan trafik blog masing2. Selamat berblogwalking yer..

5 ulasan:

  1. singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Blogwalking...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    BalasPadam
  3. Done blogwalking xD

    Sorry lambat..

    #Peserta 60

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017