-->

9 Jan 2016

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  
Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-sekian

11 ulasan:

  1. gud luck . dtg dr segmen yg sama ...

    BalasPadam
  2. saya singgah dari segmen yang sama dan follow.jemput singgah blog saya ye...

    Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

    BalasPadam
  3. singgah sini dari segmen yg sama. done follow n jemput follow saya.
    http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    Jemput join segmen nie sama --->> http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/segmen-first-mini-giveaway-by-zya-yana_85.html

    BalasPadam
  4. Menariklah segmen MAA Takaful CashGiveaway By Papaglamz. semoga berjaya buat Miss Banu.

    BalasPadam
  5. Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. folow sini jugak..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    BalasPadam
  6. datang dari giveaway yg sama... gudluck :)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    BalasPadam
  7. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    BalasPadam
  8. mommy irra join juga GA Papaglamz
    http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
    Semoga berjaya!

    BalasPadam
  9. sorry2 pemenang dah umum. tahniah kepada yg menang. mommy singgah jalan2 sini

    BalasPadam
  10. Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    BalasPadam
  11. Salam Ramadhan. Papaglamz.com ada menganjurkan

    Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz – Klik Disini

    Jangan lupa join tau. 10 peserta bertuah akan memiliki sampul duit raya dan hadiah MISTERI EXCLUSIVE dari Papaglamz.

    Syarat2 mudah je. Copy paste coding yang telah di sediakan.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017