-->

8 Mac 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com

                           

Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

9 ulasan:

  1. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju-com.html

    BalasPadam
  2. singgah sini, goodluck ^^y

    BalasPadam
  3. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    BalasPadam
  4. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  5. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  6. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  7. bw ya.. dr segment yg sama..

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    thanks..

    BalasPadam
  8. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017