-->

9 Mac 2016

Segmen Blogwalking By Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

6 ulasan:

  1. Terima kasih sudi join ♥
    Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

    BalasPadam
  2. Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

    --> fatihah-fadzil.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Salam singgah daripada segmen yang sama

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    BalasPadam
  4. salam knl.. jom singgah http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    BalasPadam
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017