-->

26 Apr 2017

Senarai Peserta Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu

Banner / gambar / poster untuk Senarai Peserta Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu, my segmen, senarai poster, doodle cute, miss banu segmen,
Senarai Peserta Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu

Terima Kasih pada yang sudi Join Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss Banu yang aku buat sempena Birthday aku ni. Berita Baik buat semua peserta segmen ini, kemungkinan besar aku akan masukkan semua yang join segmen aku ini dalam bloglist. Manakala untuk review pula, aku tak sure lagi sebab susah nak pilih kerana ucapan semua peserta lebih kurang sama, apa pun aku hargai dan gembira dengan semua ucapan Birthday dan doa2 dari korang semua. Mungkin aku akan review or promote blog semua peserta secara ringkas kot. Apa pun jom blogwalking ke blog - blog semua peserta di bawah ini ye..

➢ Masih ada masa bagi yang nak join segmen ini sebab tarikh tutup adalah pada 28 April ini. Bagi yang nak segmen ini boleh klik banner di atas atau pun Klik ➔ SiNi..
My Signature, Tandatanganku, miss banu signature, blog miss banu story,

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. thanks sudi join dan sudi singgah ke blog ini :)

      Padam
  2. jemput join segmen 😊 https://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/04/segmen-bloglist-blog-tiara-sapphire.html

    BalasPadam
  3. Teringgin juga nak join tapi tak sempat awk kalau boleh jom kita kerja sama nak tak??

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je, kerjasama yang macam mana tu? boleh email saya di mulan.banu@gmail.com

      Padam
  4. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    Lupa nak update link hari tu..nasib sempat lg ni....

    BalasPadam
  5. akak tak sempat join...heppy belated befday ya

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017