-->

19 Nov 2010

RezeKi AidiLaDha..

SALam..rasanya x terlambat lagi aku nak ucap SELamat Hari Raya Aidiladha..kepada semua kawan2 blogger aku yg sudi berkunjung ke BLog aku yang x seberapa nih..

Kalau ada salah dan silap harap dimaafkan..
Kalau tgk follower aku dah 100 org dah hehe..sape yg menjadi ke 100 tu yer..jeng jeng jeng..xpe nanti aku uat entry khas ttg my 100 follower hehe tggu..
Anyway mekasih kepada semua follower kerana sudi follow my BLog..really appreciate that..thankzzz uols..
Excited lak dah mencecah 100 org..hehe maklumlah bukan sng nak suh org follow kiter kan..apa pun kena ikhlass..mekasih uolss…
Di hari raya yg mulia ni…dah tersurat rezeki aku..aku menang
“Giveaway Kasehainzuryn"

Alhamdulilah aku menang hadiah utama..aku pemenang kedua yg terpilih..rasa x sangka leh terpilih..terima kasih pada tuan penganjur..dan juga adik beliau yang telah memilih aku sebagai 2 pemenang bertuah utk hadiah utama..memang x sangka..bila tahu result dh kuar aku rasa sure x menang..tapi mmg terkejut beruk laaa x sangka..ni first time menang GA tu yg teruja sikit hehe..wah harap2 lepas ni ada rezeki lagi dlm next contest/GA yg aku masuk..sebelum ni ada beberapa GA/contest yang aku masuk x menang..tapi dh dpt tersenarai sebagai peserta pun dh terasa seronok hehe..



Lagi satu baru je tau result another contest..huhu xde tuah lak..x menang..hadiah die lumayan gilerr..bagi aku kire gempak gak la..tapi xde rezeki walaupun guna cabutan bertuah..xpe aku akan teruskan usaha cuba dan cuba another Contest/GA..
Well lastly nak ucap selamat hari raya sekali lgi pada uols…
Wish me luck in next Kontest/GA ^_^

P/S-penat badan nih..dok mengadap depan laptop dok uat entry utk join segala contest/GA yg aku jumpe..huhu..rehat time….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017