-->

27 Nov 2022

Telefilem Wanji (TV1)

Telefilem Wanji, Telemovie Wanji TV1, Sinopsis Telefilem Wanji TV1, Wanji Cast, Pelakon - Pelakon Telefilem Wanji, Telemovie Wanji Full Movie, Poster Telefilem Wanji, Pelakon - Pelakon Telefilem Wanji, Syed Ali Murtadha, Sayyid Baqir, Yaakob Abd Aziz, Wafariena, Azman Hassan, Puteri Rafasya, Shazman Isaac, Akmal Ahmad, Pablo Amirul, Khai Sabri,
Telefilem Wanji (TV1)

Telefilem Wanji sudah pun disiarkan di TV1 pada 26 November 2022 yang lalu, antara pelakon telefilem Wanji ini adalah  Syed Ali Murtadha, Sayyid Baqir, Yaakob Abd Aziz, Wafariena, Azman Hassan, Puteri Rafasya, Shazman Isaac, Akmal Ahmad, Pablo Amirul, Khai Sabri dan ramai lagi. Selain itu telemovie Wanji ini diarahkan oleh Danny Alamsyah dan diterbitkan oleh Unit Drama TV RTM. Apa pun nampak menarik kan telefilem ini, jadi jom baca sinopsis telemovie Wanji ini di bawah okey..

Sinopsis Telefilem Wanji TV1

Kisahnya berlatarkan tentang dua beradik, Wanji berumur 12 tahun dan adiknya, Walid, 11, yang dibesarkan datuknya, Tok Su. Mereka kemudiannya berhubungan rapat dengan seorang wanita dianggap kakak bernama Ereen. Konflik memuncak apabila Wanji diasuh oleh Lando untuk menyukai kerjanya sekaligus membuatkan Walid berang dengan perubahan sikap Wanji. Walid, Sofea dan Atai kemudiannya cuba untuk melarikan diri namun gagal apabila Walid dan Sofea ditangkap semula oleh orang-orang Lando. Apakah kesudahan hubungan Wanji dan Walid di sebalik konflik antara keduanya?Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017