31 Jan 2016

Telemovie Crush Next Door Lakonan Aiman & Nelydia

Assalammualaikum..
Semalam ada ler tengok Telemovie Crush Next Door ni kat Astro Ria lakonan Aiman Hakim dan Nelydia Senrose. Best gak layannn cite ni. Tak silap aku Telemovie Crush Next Door ni adalah adaptasi daripada cerpen yang tajuknya juga sama. Gandingan Aiman Hakim dan Nelydia Senrose ni nampak serasi, sweet dan comel jer hehe. Selalunya Aiman Hakim ni digandingkan dengan Emma Maembong kan, tapi aku tengok die dengan Nelydia pun okey gak hehe. Dalam banyak2 scene aku paling suka scene Zarif mula mengorat Hani tu, paling tak leh blah bila lepas kena lamar dengan Zarif tu boleh plak Hani tu terlanggar tiang depan2 Zarif lak tuh hahaha. 
Satu lagi scene yang aku suka masa last scene tu bila Zarif masuk rumah Hani lepas dengar jeritan Hani, die ingatkan Hani dalam bahaya rupanya Hani tu menjerit sebab takutkan lipas jer. Diorang ni kira berjiranlah n masa Zarif ada dalam rumah Hani tu boleh plak emak Zarif dan Hani datang serentak haha, tup2 dah ada depan pintu rumah dah. Keadaan mula jadi kelam kabut n lawak bila Zarif keluar dari rumah Hani n Hani keluar dari rumah Zarif, terbalik plak jadinya n mak diorang mula jadi konpius, kenapa rumah anak diorang ni bertukar plak hahaha. Scene last yang paling aku suka sekali hehe, not bad gak telemovie ni sebab sweet n lawak gak.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Si Matatajam berkata...

Salam cik banu, im back... Best citer ni... Comel je tgk zarif ngan hani tu

Wani Sakura berkata...

Lagu inggris dalam citer ni ape ekk

EjZainal berkata...

Labrinth - Jealous

anne berkata...

Lagu english yg lgu satu tjuk ape yee??

Related Posts with Thumbnails