-->

28 Jan 2012

FiLm ReView~>You Are My Pet ^_^


Assalamualaikum..
semalam aku tertengok filem Korea hehe ikutkan sebenarnya aku x brp minat sgt filem Korea kalau drama tuh layan la juga..tapi aku tgk juga filem ni sbb pelakonnya hahaha sape2 yg pernah tgk drama Korea bertajuk You're Beautiful pasti kenal dgn hero filem ni iaitu Jang Geuk Seuk..hehehe..so dia adalah sebab faktor utama yg aku tengok cite nih..
aku x berapa suke dgn gaya rambut Jang Geuk Seuk dalam cite nih..dah le pjg kerinting n brwarna plak tuh hehe..tpi tetap comey gak haha..
jalan cerita die diambik dari cite Jepun..kire remake la nih..apa pun jalan cite die mmg menarik walaupun agak giler2 gak..kalau kita semua ada binatang peliharaan kan..bayangkan kalau manusia lelaki plak tuh dijadikan ala2 binatang peliharaan tuh haha mmg kelakar la jwbnya..kirenya mmg enjoy la tgk cite nih..berbaloi ditonton..nak release tension tu boleh la tgk cite nih..n
dalam filem ni juga diselitkan lagu2 dan tarian..mcm filem muzikal gitu..
suke tgk dan dengar bila J.G.Seuk bermain gitar dan menyanyikan lagu english tau yg bertajuk Mandy (westlife) sedap suara die lembut je dgr..pastu dekat2 nak last2 tuh ada mcm persembahan muzikal atas pentas..aku bagi 4 bintang dri 5bintang so korang lau nk tgk search je kt youtube..lalalala oooh mandy lalalaal...meh tgk sinopsis kt bwh nih..

Synopsis:

Eun Yi played by Kim Ha Neul is an editor in a fashion magazine. In Ho played by Jang Geun Seuk is a ballet dancer. He does not have a place to stay and gives money to his friend to stay at his sister’s house (Eun Yi). Eun Yi is reluctant but eventually she lets him stay with her in exchange that he will be her pet dog, Momo, that she had growing up. He promises. He does everything that a dog does. He likes attention from his master like all dogs do. She gets very comfortable around him. However, her first love comes back into her life, so what kind of complications will this lead to with Momo as a pet dog that is actually a person..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017