-->

26 Mac 2018

Hadiah WOW !!! Surprise Giveaway Dah Sampai

Hadiah WOW !!! Surprise Giveaway By Pok Ucu, Blogger Giveaway, Blog Miss Banu Story, Pemenang, Menang Hadiah, Eyeshadow Pallette, Bracelet From Indonesia,
Hadiah WOW !!! Surprise Giveaway By Pok Ucu Dah Sampai

Sebelum ini aku ada join Wow Suprise Giveaway Contest anjuran Pok Ucuhttp://www.pokucu.com ) dan aku menang Eyeshadow Pallette dan Bracelet dari Indonesia. Alhamdulilah tak sangka menang hadiah yang best ini, terima kasih buat sponsor dan juga Pok Ucu kerana menganjurkan giveaway yang awsome ini. Hadiah ini sampai dah lama dalam awal bulan march ini, cuma baru sekarang sempat buat entry penghargaan ini hehe.
Hadiah WOW !!! Surprise Giveaway By Pok Ucu, Blogger Giveaway, Blog Miss Banu Story, Pemenang, Menang Hadiah, Eyeshadow Pallette, Bracelet From Indonesia,
Seriously Eyeshadow Pallette dan Bracelet tu comel sangat okey, terima kasih sekali lagi. Harap lepas ini ada rezeki lagi menang giveaway yang lain pula. 
My Signature, Miss Banu Signature, Blog Miss Banu Story, 2018, Tandatanganku, Miss Banu, Tandatangan Miss Banu, Miss_Syahbanu,

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum salam isnin dari saya. Singgah blog walking :)

    BalasPadam
  2. Tahniah kerana menang hadiah. Rezeki

    BalasPadam
  3. tahniah ,,bestnya lepas ni boleh mekap2

    BalasPadam
  4. this is nice! cutenyaa make up tu macam choc!

    BalasPadam
  5. comelnya eyeshadow pallete tu :D

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017