-->

1 Dis 2010

DAY 3-A PICTURE OF YOU AND YOUR FRIENDS(30 Day Challenge)

OKey kat sini aku share pic aku ngan my fren..aku letak 3 pic sempena cabaran yg ke-3 nih hehe..

Me, dalila n rina…kami same kolej masa 1st year..Cuma beza floor hehe..pastu kami jadi coursemate n then housemate..sentiasa sama2..amik subjek pun n 1 geng sama2 dri first year hinggalah ke third year…n then we all konvo…winduuu korang..

PeNang+Selangor+Kelantan= ^__^

Ni gambar ramai2 budak sejarah masa lawatan kat MeLaka..walaupun byk halangan pada mulanya utk merealisasikan lawatan nih..akhirnya berjaya gak..mmg seronok jalan2 dan melawat Melaka..

                                                       Dalila, Me and Nurul

Bergambar kat pokok..hehe..time nih last exam di UM..dh hbis exam so merdeka la jap..merayakannya dgn tngkap gmbr ramai2..yehaaaa…
Well semuanya kenangan…

p/s-seronoknya jdi korang..cita2 korang dh tercapai..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017