-->

4 Apr 2011

BinTaNg PaLiNg PoPuLaR MiLik ShAHeizy SaM!!..TAhNiaH

Mesti semua tadi dh tgk ABPBH 2010 kan...kalau x tgk mesti dh dgr kat Hot Fm..
akhirnya Shaheizy Sam dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular 2010 sekaligus mengakhiri teka-teki siapa yg bakal memenangi anugerah ini daripada genggaman Dato Siti Nurhaliza sebelum ini..
secara jujurnya aku enjoy menonton ABPBH nih..terutamanya gandingan pengacaranya Raja Azura,Sharifah Shahira dan ZiZan..ketiga-tiganya mang lawak..seronok tgk..x boring laaa wa cakap lu hahaha..
best tgk keletah pengacaranya...tapi yg paling best tentulah pada endingnya kan..dimana JoHaN dan Usop Wheelchaa pon join sekaki..(kite bakarr jer) hehe dgn gelagat tangan goyang2nyer..mang x kering gusi..
mang meriah atas pentas tuh..havoccccc...aku rasa ramai yg enjoy kannn...best gilerrr...kelakar tul..johan pun tumpang sekaki tau...
korang perasan x muka Zizan masa nak umum keputusan Siapa Bintang Paling Popular tuh..mcm berdebar-debarrr jer..siap tunduk bawah..pejam mata..hahaha..nk uat cmne xde rezeki..mungkin belum masa Zizan lagi..aku rasa dapat 1 award dulu pun cukup laa hehe..lagipun masin mulut zizan tuh bila dia cakap x nak menang lagi lah hahaha kan x menang dh...

apapun Shaheizy Sam mang sempoi dengan gelagatnya serta ucapan yg diberikannya..mak die pun sporting tauu..nasib Zizie ezette x join sekali naik pentas kang kena bawa sekali lak Bung Mokhtar tuh hehehe..
apa pun aku suka ABPBH 2010 mang x bowing lngsung..senyum jerrr...
pandai diorang uat gimik waktu ending bila suh Johan dan Usop wheelcha tuh join sekali..meriahhh..
pa pe pun tahniah pada pemenang...

p/s-kalau jozan+Raja azura jd pgacara ABPBH 2011 Okey x????

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017