-->

17 Nov 2017

Penulis Upahan Atau Ghostwriter

Penulis Upahan Atau Ghostwriter, Penulisan Artikel, Blog, Ebook, Buku, Khidmat Ghostwriter,
Penulis Upahan Atau Ghostwriter

Ada sesiapa yang memerlukan khidmat penulis upahan atau ghostwriter ini, bolehlah hubungi penulis berkenaan menerusi whatsapp mahu pun emailnya seperti yang tertera di dalam gambar diatas ini. Bagi sesiapa yang ada banyak blog tu dan tak sempat nak update blog serta mahukan artikel berkualiti bolehlah whatsapp dan email penulis di atas untuk maklumat lanjut. Selain penulisan blog ada beberapa perkhidmatan lain yang turut ditawarkan, apa pun sila rujuk gambar di atas ini ye. 
Miss Banu Signature, Blogger, Blog, Miss Banu, Tandatangan, Blog Miss Banu Story,

5 ulasan:

  1. Ini dah kira outsource kan

    jadi penulis hantu

    BalasPadam
  2. Perghh baru tahu kewujudan ghostwriter..

    BalasPadam
  3. Pernah dapat tawaran jadi ghostwriter ini tapi tak berapa faham sangat..

    BalasPadam
  4. Ini pun boleh jadi sumber buat duit

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017