-->

15 Mac 2012

SaPe Dia FoLLoWer yg ke 777 tuh..?

Assalammualaikum..
Nombor 777 nombor yg unik hehe jadi siapakah follower Blog Miss BaNu StoRy yg ke 777..orgnya seorang wanita okey..beliau dah berkahwin lau x silap..betul kan hehe..rasanya suaminya pun seorang Blogger jugak..wahh suami isteri blogger..sweet gitu..sehati sejiwa..Blogger yg menjadi follower blog aku yg ke 777 adalah Fify Firdausi..tahniah!hehe tpi sorry la xde hadiah pun sekadar leh mention kat sini jela..semoga selalu2 la singgah kat blog ini yer.. ^_^
ni dia header blognya..cantiknya pemandangan kat dlm header tuh...

okey...senang2 korang yg lain leh la terjah beliau nih di -> http://fifyfirdausi.blogspot.com/

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017