-->

17 Jan 2018

Keep Calm And Blog On

Keep Calm And Read My Blog, Blog Miss Banu Story, Miss Banu, My Blog, My Feeling, My Mood, Internet Problem, Keep Calm And Blog On,

Dah 2 hari tak dapat nak update blog kesayangan ini sebab ada masalah internet sikit dan juga laptop problem juga hahhaha. Hari ini baru dapat mengupdate blog Miss Banu Story ini, sebab masalah internet dah settle cuma masalah laptop masih belum selesai, ikutkan dah okey tapi aku pula yang tak berpuas hati dengan masalah dalam laptop tu yang buatkan aku stress. Jadi terpaksa guna laptop yang satu lagi yang mana huruf / abjad dekat keybordnya dah banyak tercabut angkara dicakar oleh kucing aku, tapi masih berfungsi dengan baik gitu. Rasa pelik bila berjauhan dengan blog sebab aku ada dua blog yang kena update, satu blog ini dan satu lagi blog lain yang ada Google Adsense. Apa pun terima kasih pada semua yang sudi berkunjung ke blog ini.
Keep Calm And Read My Blog, Blog Miss Banu Story, Miss Banu, My Blog, My Feeling, My Mood, Internet Problem, Keep Calm And Blog On,
Miss Banu Signature, Tandatangan, Miss Banu, Tandatanganku, Blog Miss Banu Story, Blog Miss Banu, Sign, Owner Blog, Owner Blog Miss Banu Story, 2018,

10 ulasan:

  1. Yang pastinya blog akak sentiasa antara paling tinggi views kat Malaysian Topsites. Hihi. Review drama n filem akak mmg up to date dan laju. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog akak biasa2 je hehe, terima kasih atas pujian, malu kite :)

      Padam
  2. suka baca blog ni....sbb byk review best best

    BalasPadam
  3. Dahsyatnya kucing sis banu. cakar sampai tercabut

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasalah, diorang terlebih aktif sikit hehe..

      Padam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017