-->

3 Feb 2012

Drama GeMerSik KaLBu yg Sweet ^_^

Assalammualaikum..
Sape yg suka tengok Drama Gemersik Kalbu..lakonan Ayu Raudhah,Aqasha,Zain Saidin dan ramai lagi..sila angguk kepala cpt hehehe..
Selepas penangan drama Tentang Dhia,Gemersik Kalbu mula mengambil tempat..sedikit demi sedikit jalan cerita die menjadi semakin sweet hehe..
Aku sendiri mempunyai Novel Gemersik Kalbu tuh dan nak tgk juga versi dramanyer cmne lak kan..best ke x..pada awal episod jalan cerita die agak slow..lambat jer..xde yg menarik sgt..namun mula menjadi semakin menarik bila watak Aqasha yakni Suffian bertemu ngan Raihana dan cuba memikat Raihana dgn pelbagai cara..membuatkan aku tersenyum sendiri dgn perangai si Suffian ni..lawak gak tgk kerenah si Sufian nih hehehe.episod yg terlatest Raihana cakap kasar ngan Suffian kan dia nak bercerai..n Suffian last2 bawak bunga dan kata ni hadiah terakhir die sbg suami untuk Raihana..hahaha pastu Raihana mula macam nak menyesal sbb ckp bukan2 hehehe..aku rasa pasni si Aqasha a.k.a Suffian tuh dah ada taktik baru rasenyer..kali ni dia akan buat Raihana plak yg terkejar-kejar pda dia..sbb sblum nih hanya die jer yg lbih2 kn..so tggu jela apa jadi t...
dari segi lagu2 yg ada dlm drama nih pun leh tahan jugak..banyak lagu Siti Nurhaliza kan yg kerap ada lagu Bisakah..dan lagu Aqasha yg bertajuk Obsesiku..haha semuanya mungkin x leh lupa dgn lirik lagu tu..haha actually lagu Obsesiku tu mmg dh lama dh kuar..dh berapa tahun ntah..sekarang baru popular..n rasanya lagu tuh mmg amat sesuai dgn perwatakkan Suffian yg nakal tuh hehe..
apa pun aku enjoy menontonnya..x sabar nk tggu apa plak plan si Suffian seterusnya...

p/s-jom join My 1st Segmen->SegMeN SaLaM PerKeNaLaN by Miss BaNu

2 ulasan:

  1. wahh.. btol ke best?? hanan nak try bace lah novel kakak hanan tu , p xtau ah sempat k x bace sampai habis.. :P

    BalasPadam
  2. ye ceritanya semakin menarik..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017