-->

7 Feb 2012

ReMy IsHak ada BLoG laaaaaa...nk terjahhh ke saNa hehehe..

Assalammualaikum..
baru dpt tau yg Remy Ishak pun ada blog gak..ramai skrg artis ada blog..cuma diorang xde masa nk update slalu laaa..
antara blog artis yg aku follow mcm Zahiril Adzim,Abby Abbadi,Dira Abu Zahar,dll...terkini Remy Ishak wakakaka...
aku tgk blog Remy ni last update 6 Februari lalu..x byk entry sgt dlm blog die..tpi kat situ ada la luahan hati die..masa zaman susah die dulu..
Follower die dh 500 lebih dah..sekejap jer..x lama lgi beribu laa jwbnyer kan..
apaa korang nk link blog die??biarlah rahsia laa hahahaha
okey2 jom terjah blog beliau yer..->ReMy IsHak ^_^

3 ulasan:

  1. nak terjah gak lah,,hehe

    BalasPadam
  2. dia retis mmg cpt dpt follower walaupun udate sebulan sekali. tp at least blh la bc kisah2 dia.

    BalasPadam
  3. ala , tak dapat permission . so , tak dapat nk follow blog remi . :'( hewhew

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017