-->

14 Mei 2017

Sinopsis Telemovie Ana Anak Ibu (Astro Citra)

Sinopsis Telemovie Ana Anak Ibu (Astro Citra), Senarai Pelakon Ana Anak Ibu, Pelakon, Umie Aida, Puteri Balqis, Khir Rahman, Fauziah Nawi, Aryanna Alyssa, Hazama,
Sinopsis Telemovie Ana Anak Ibu (Astro Citra)

Assalammualakum..
Sempena hari Ibu, Astro akan menyiarkan satu telemovie khas yang bertajuk Ana Anak Ibu yang akan disiarkan pada 13 Mei ini di Astro Citra dan Mustika HD. Telefilem Ana Anak Ibu dilakonkan oleh ramai pelakon hebat seperti Umie Aida, Puteri Balqis, Khir Rahman, Fauziah Nawi, Aryanna Alyssa dan ramai lagi. Kelihatan Hazama juga turut membuat kemunculan khas dalam telemovie ini dan telemovie Ana Anak Ibu ini diarahkan oleh Ghaz Abu Bakar dan diterbitkan oleh Playwright Pictures Sdn Bhd & Tangerine Pictures Sdn Bhd. Nampak macam sedih telemovie ini kan, apa pun jom tengok sinopsis ringkas telemovie ini dibawah ye..

Sinopsis Telemovie Ana Anak Ibu

Diinspirasikan daripada kisah benar yang menyentuh perasaan, kisah seorang kanak-kanak yang bernama Ana yang mengidap penyakit barah tahap 4. Menyedari masa yang Ana ada sudah tidak lama, Jannah cuba untuk memenuhi permintaan terakhir anaknya. Apa yang bakal berlaku seterusnya?, Apakah permintaan anaknya itu?
Miss Banu Signature, Tandatanganku, Blog Miss Banu Story,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017