MeNgeNai BLoG iNi

Sebagai Peringatan :


Miss BaNu StoRy ^_^ merupakan sebuah blog peribadi yang dihasilkan secara individu pada September 2009. Segala isi kandungan blog ini adalah pendapat dari pemilik blog semata-mata tanpa ada penglibatan dari pihak ketiga.


Maklumat didalam laman ini mungkin mengandungi bahan yang boleh dijadikan sebagai rujukan. Akan tetapi, Pemilik Blog tidak menjamin 100% ketepatan maklumat yang terdapat dalam mana-mana entri.


Pemilik Blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang masalah atau kerosakan dan kerugian yang dialami kerana menggunakan maklumat dari laman ini.


Pemilik blog/Admin ini tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen panas yang diberikan oleh pembaca.


Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Tidak menggunakan ayat2 kasar,lucah dan sebagainya..tegurlah dengan berhemah dan sopan..


Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.


Pendapat dalam entri pemilik blog tidak semestinya kekal dan mungkin akan diubah mengikut ketetapan masa.


Penggunaan gambar dan petikan dibenarkan dengan syarat haruslah dikreditkan kepada pemilik blog.


Plagiarism adalah adalah dilarang sama sekali tanpa sebarang pengkreditan.


*Untuk Maklumat Lanjut : Email ke mulan.banu@gmail.com


*Pemilik BLOG-  (Miss BaNu)


Copyright 2014. All Right Reserved.


About Owner & Blog Miss BaNu StoRy

- Seorang Blogger yang biasa2 jer dan merupakan graduan dari Universiti Malaya. 
- Blog ni banyak memaparkan review2 Drama Korea, Review / Sinopsis Drama atau  Filem2 Melayu mahupun Bollywood. 
- Owner blog ni agak low profile sebab tu die jarang bercerita atau berkongsi mengenai dirinya, kalau berkongsi pun sikit2 jer hehe die juga sangat sukakan kucing, 
- Dulu sangat sukakan pelawak / kump Jozan sebab tu semua entry2 mengenai diorang dikumpulkan dalam satu page khas. 
- Terima Kasih sudi singgah ke blog Miss BaNu StoRy ni, kalau rajin tingalkanlah komen di mana2 entry dalam blog ni. Rajin2kan lah juga klik2 iklan yang ada dalam blog ni k hehehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Related Posts with Thumbnails