15 Jun 2014

My Segmen Tamat Jam 11.00 Malam ini Jom Join Sekarang


Assalammualaikum..
Hari ni hari terakhir Segmen Blogwalking Di Bulan Jun By Miss BaNu. Segmen ini akan tamat pada jam 11 malam ini dan 6 link blog peserta segmen ini yang dipilih oleh Random.Org akan dimasukkan ke dlm Bloglist Blog ini. So pada yang belum join cepat2 lah join k. Kalau nak join segmen ini boleh klik banner diatas. Syarat2 die mudah sgt just copy paste jer pastu bolehlaa blogwalking beramai-ramai.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

mama ka0ri berkata...

dah join..tapi belum sempat blogwalking blog org lain lagi..huhu..

Related Posts with Thumbnails