-->

12 Nov 2010

ArChaNa (PavitRa RisHta) @ Ankita Lokhande yang so Sweet..


heLLoo..saLaaM nAmastee..kali ni saje2 je nak tulis ttg si Archana yg comey tuh..haha..ada sesape yg ikut drama series Pavitra Rishta kat ZEE tv setiap isnin-jumaat, pukul 8.00mlm..lau ada yg tgk mesti kenal heroin cite nih..iaitu Archana..tpi nama betul die Ankita..ok la tuh huruf ‘A’ juga..

sweet giler la watak die..lemah lembut sangat..kena dgn gaya die..aku rase die mang comey laa..ayu gitu..selalu sangat mengalah utk kepentingan org lain..


aku ikut cite Pavitra rishta ni dri episode pertama lagi..
apa pun bagi aku Archana mmg sesuai jadi heroin dlm cite nih..hehe
tpi kalau nak jadi heroin filem mungkin payah laa..walaupun die ada rupa..tpi kat India tuh situasi die lain sikit..pelakon drama mmg susah nak dpt tempat utk jadi pelakon filem..kalau ada yg berjaya berlakon pun..filem tu x box office..x pun diorang dapat peranan kecil jerr..berbanding kat Msia ni..pelakon drama leh berlakon filem.xde masalah..


biasalah sana persaingan mmg sengit..dapat jadi heroin dlm drama pun dah cukup mantap tuh..tpi untuk filem mang susah giler utk diorang masuk dan terpilih..
teringin nak tgk Si Archana ni berlakon filem…tapi watak jenis lain la..cth mcm perempuan jahat ker, saiko ker..mesti ngam habisss…dengan wajah Arcana yg comey tuh gerenti laa die boleh buat hehe..
x sabar nak tggu ending cite Pavitra Rishta ni..apa jadi ek…lalalala…
well sama2 kita tunggguuu…

1 ulasan:

  1. Saya suka siri cerita ini pavitra rishta. Best............

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017