-->

13 Okt 2011

BiNi2ku GaNgSter..


Assalammualaikum...
Beberapa hari lepas aku dah tonton filem Bini-Biniku Gangster..
not bad gak..haha lawak n satu kelainan juga bila tengok perempuan jadi Gangster..
cite nih lari dari kebiasaan..x stereotype..
bukan bini2 je gangster,rupa2nya satu family Gangster..hehe
Adegan paling best bagi aku masa Yana ngan Intan ladyana bergaduh bagai nak rak kat dapur hehe
hbis berselerak..bila suami diorang datang iaitu SaM terus diorang berlakon konon2nya tengah nk memasak dan tgh cuba resepi baru haha..siap leh kutip kuali sume kat lantai..bila sam dah pergi..diorang bergaduh balik hahaha...mantap gak scene gaduh tuh..
anway mmg boleh layan laa...

6 ulasan:

  1. aduhh mcm best je . tak sbr plak nak tengok hehe .

    BalasPadam
  2. xtgk plak lg..huhuh..

    jrg benor nk tgk wayang..

    BalasPadam
  3. betui2..scene kt dapur tu klkar kan..muka penuh ngn tepung hehe

    BalasPadam
  4. baru tgk smlm..mmg best la cite ni terutamma part kt dapur tu..haha

    BalasPadam
  5. saya tak tengok lagi. takde masa. hehe.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  6. hehehe betulll..scene kt dapur tuh mmg kelakar..hahaha..SAM pulak tahu diorang bergaduh tapi saja je buat mcm x tahu hihi..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017