-->

17 Feb 2012

ABPBH kali ini ada 4 Pengacara..


Assalammualaikum...
senarai persembahan,penyampai trofi dan juga pengacara telah kuar..
kali nih Anugerah Bintang Popular masih mengekalkan 3 pengacara terdahulu iaitu Zizan,Raja Azura dan Sharifah Shahirah..pernambahan pengacara berlaku dimana Didie Alias akan dibawa masuk..maka semuanya dah jadi 4 pengacara.ish x kecoh ke sampai 4 pengacara..kang semua berebut nk bercakap..tapi rasanya diorang akan kuar bergilir-gilir kot..lagi satu bukan tahun sudah Sharifah Shahirah cakap nak mengundur diri dari jadi pengacara  ABPBH untuk tahun ini?..siap kuar paper semua..
lagi satu zizan sorang tapi pengacara perempuan sampai 3..nmpk mcm x seimbang kan..pada pendapat aku patutnya diorang amik pengacara lelaki kan bru la balance gitu..haha siapa pengacara lelaki yg diorang patut ambik ek?x kisah la sape pun janji dua laki dua perempuan kan..tapi siapa lagi pengacara lelaki yg paling serasi dgn Zizan kalau bukan Johan hahaha..

Teringin nk tgk JoZaN..mesti lagi kecoh yg amat,yg peliknya kali ni nama Johan terus xde dalam senarai persembahan mahupun menyampaikan trofi..just tercalon jer..berbanding tahun sudah..ke die kena boikot pasal kes FFM ritu yg pasal kes Ogy nak saman die tuh..maybe pihak ABP risau ke apa ke.takut berulang kembali mana tau..heheee
ada gak yg kata pemilihan didie alias kira logik gak sebab didie alias bukan calon yg bertanding jadi senang la die nak mengumukan Bintang Paling Popular masa ending nanti kan...
gitulaaa..walaupun xde Johan..rasanya ABP tetap meriah gak..x gitu..ada persembahan Ziana Zain,Siti NurhalizA,Bintang2 Ombak Rindu dan byk lgi..
ABP dijadualkan berlangsung pada 8 April ini..

p/s-wah jozan xde kat ABP takpelah tgk Jozan kat Raja Lawak mlm ni jela..huhuhu

3 ulasan:

  1. klu johan ada ok gak...mayb dia tkut mcm kes sblum ni johan dgn ogy kot...huhuh

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017