-->

27 Feb 2012

JoZaN-TeMaN SeJati Video ^_^



Assalammualaikum...
macam biasa terjumpa video Jozan yg sweet ni yg telah dibuat oleh peminat2 jozan kat youtube..so saja leh aku share kt sini..lagipun klip2 yg ada dlm video kat atas tuh kire yg de latest gak laa..haha ditambah dgn lagu tema video ni iaitu Teman Sejati..kire sesuwei gitu..lalalala
rajin la diorang edit video ni sume kan..sbb makan masa tau nk buat benda nih semua..kena kmpul bahan dulu seperti gambar dan berpuluh video2 lain sebelum dicantumkan menjadi satu..haaaa tuh belum azab nak mengupload dlm YouTube lagi makan masa berjam gak tuh..nk buat video ni semua kurang2 makan masa berhari gak la..aku sendiri pun x brp terror lak nk buat video nih sume..walaupun rasa best dpt uat video yg menepati citarasa kita haha..tapi malas r nk buat ahahaha...so enjoy laa menonton..err pada sape yg x minat Jozan tuh sorry la yer..layankan jela hehehe...

1 ulasan:

  1. Minat x minat kalo dah bowink , layan jak larrr ... hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017