Feb 14, 2012

PerSaHaBaTan JoZaN yG SwEEt ^_^

Assalammualaikum,
tgk pada tajuk pun korang tau apa yg aku nk cite kan heeee..
sape yg x minat JoZan tuh sorry byk2 la ek sbb kt sini aku nk cite pasal jozan haha..bukan pe terjumpa satu video yg sgt sweet antara johan dan zizan nih..
Masa ni diorang join program Redah Kasi Pecah,kat sini ada Johan,Zizan dan Nabil, masing2 team lain2..n pengacanya adalah Harun Salim Bachik dlm video kt bwh nih tunjuk yg Johan telah kalah dalam 1 segmen ni n dia dan partner akan didenda makan Peria+Pekasam yg mmg sgt x sedap haha bygkan rasanya cmne??
terkial-kial la si Johan nih makan haha..siap luah2 semua haha..diorang kena habiskan 4 peria tuh..nampakla si Zizan ni cam kesian ngan Johan siap urut2 lagi belakang Johan bagi semangat pastu tinggal sebijik lagi yg belum dihabiskan Johan..Maka dengan slumbernya si Zizan telah mengambil peria+pekasam tuh masuk terus dalam mulutnya..reaksi yg lain terdiam seketika coz agak terkejut jugak dgn tindakan zizan nih..sanggup tolong Johan makan benda tuh Johan pun nampak terharu gak hhehe..sweet sgt tau...x caya meh tgk video kat bawah...


ni plak komen2 peminat pasal video ni yg aku amik kat Youtube:
1~bukti semangat setiakawan Johan dan Zizan. Zizan sanggup makan peria yg pahit tu utk menolong sahabat baiknya Johan yg didenda makan peria tersebut.
2~terharu tgk zizan yg sanggup tlg Johan makan peria yg pahit tuu..=.=
walaupun dlm show ni dyorang bukan satu team tapi zizan tetap tolong Johan bila Johan terkulat2 nak habiskan peria yang azab tuu..
betul la apa yg Harun cakap tu.. SAHABAT...
erti Sahabat bukan diluahkan dengan kata-kata tapi dicerminkan melalui tindakan...
semoga persahabatan korang kekal selama-lamanya :)
im a big 2 fans of JOZAN brothers forever...<3 JOZAN
3~Sayer raser Zizan kesian tgk muker Johan cramp nak mkn bende tu. Biler Zizan mkn jer, semue terdiam sebab terkejut tgk Zizan sanggup mkn bende merepek tu. Johan pun mcm tak percayer gitu. Haha! Harun pun ckp "Sahabat sahabat". Nabil plak ckp "Klau kwn baik memang mcm ni. Memang betul2 Jozan lah dorang tu, sanggup makan tu". Zizan & Johan memang kwn baik lah. JOZAN FOREVER!!! :D
4~zizan mcm slumberr j, pdehal dy mmg nk tolong johan. terharu aku tgok. hihi ur frenship so sweet
5~jozan the best..prsahabatan di0rg bt aku tharu..h0pe dua-dua menang ABPBH nnti.. ;)
6~suka sgt kalau johan ngan zizan together. Harap dieorg sentiasa kekalkan semangat jozan!! Kalau ada movie dpt gabungkan zizan ngan johan mesti best meletup!!

okey kalau video tadi tunjuk Zizan tolong Johan...video seterusnya pula tjuk Johan yg cuba tolong Zizan hehehe..Zizan secara x sengajanya telah tergelincir lalu jatuh kesian die maka ramailah yg ketawa..Johan yg awalnya terkejut tgk zizan jatuh sebelum tersenyum sedikit dan kemudian meluru kepada Zizan untuk membantu Zizan cover line+cover malu dihadapan para penonton..sweet kan...Nabil plak masa nih dh ketawa terbahak-bahak..Zizan nmpk sedikit terkejut sbb jatuh hnya mampu ketawa besar dan mengatakan dirinya okey..x caya jom tgk video kt bwh ni..


ish2 kesian zizan kan..antara komen2 peminat kat Youtube adalah
1~j0han always brsma zizan..di0rg the best..j0zan..we l0ve k0me.. ;)
2~SIAN KE ZIZAN . . . GELAK SAKAN DIE . . .
3~sahabat dia jugak ( johan ) dok tolong dia .
4~comel la perangai diorg ni...
5~kesian zizan..nasib baik johan tolong cover...tp,mmg lawak giler...zizan2..klaka jer..
6~hahahahahaha ! sweet gler la diorang !

Pendek kata Jozan is the Best..
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

No comments:

Related Posts with Thumbnails