-->

3 Mei 2013

SegMen: SaLaM PerKeNaLaN By Miss BaNu

Entry MeleKat sampai 3 Mei, Entry terbaru sila Skroll ke bawaH yer..TQ
Assalammualaikum..
Rasa cam nak buat segmen gitu sempena besdayku pada 23 April ni..hehehe
Segmen ni simple jer..hope ramai yg join..untuk saling mengenali dan menambah kenalan baru..

Jom tengok syarat2 nyer...

1-Tempek banner yg x berapa comey kat atas tu..
2-Buat satu entry yang bertajuk Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
3-Follow blog ini dan follow juga saya di google plus k..(tengok di sidebar)
4-Klik LIKE pada Fanpage saya di FB boleh tengok kat sidebar (x wajib)
5-Dalam entry tersebut, sertakan sekali kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah selepas ini..contohnyer selamat datang ke blog saya, jangan segan2 singgah ke sini selalu dan lain2 n cerita kan serba sedikit tentang blog korang..moga selepas ini makin ramai yg datang berkunjung ke blog korang semua disamping dapat menambah kenalan baru..
6-Tarikh tutup-3 Mei 2013
7-Hantar link entry korang di ruangan komen dibawah ini sahaja..

itu saja..mari bersegmen..hope ramai yg sudi joinkan diri..

33 ulasan:

  1. Akk datang hantaq entry ni
    http://mymatatajam.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  2. kathy join
    http://resipidarihati.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  3. saya join ;)

    http://www.miratulreyyah.my/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  4. hai.. joined!

    http://publicsnail.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  5. wahhh miss banu anjur segmen... kan best kalo ada hadiah jugak..hahaha... apapun, good luck utk segmen miss banu ni eh.. in shaa Allah berksmptn deqla join! ;)

    BalasPadam
  6. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  7. salam pekenalan, dari Blog MV pcl ke sini...

    BalasPadam
  8. deqla joined tanda sokongan! ;)

    http://norumara.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu_19.html

    BalasPadam
  9. join..
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  10. join :)

    http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  11. cik nur..xde G+ pun boeh je join hehe

    BalasPadam
  12. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmensalam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  13. Salam..join

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    tq

    BalasPadam
  14. wani join

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  15. join...
    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  16. Joined !
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  17. akak joint juga,..

    http://miaduniaku.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  18. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  19. http://umikasum.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  20. salam..sarah menjoinkan diri..

    http://wan-sarah.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  21. http://www.opzzpinky.my/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  22. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  23. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    join

    BalasPadam
  24. JOINED!!! :)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  25. Salam perkenalan yang sudah lama jadi pembaca blog awak..

    http://www.aynoranur.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html#axzz2RH2I2P8T

    BalasPadam
  26. wehooo saya datang sini utk join :)

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/gsf-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  27. Assalam dear...i dah join..

    http://mamanurins.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  28. Salam Miss Banu..i dah join..hee

    http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2013/04/salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  29. hye banu...hehehe akhirnya, CiM sempat jugak up n3 ni;

    http://cintaitumisteri.blogspot.com/2013/04/salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  30. salam perkenalan miss banu!!
    join segmen~

    http://wardah-aljannah.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  31. Awak menang segmen ea???

    http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/yeayhhhh-saya-menang-dalam-pilihan-raya.html

    Congrats!!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017