-->

14 Mei 2013

SeSi MeRajuk Dan Pujuk Memujuk JOZAN Yg Sweet Part 2


Assalammualaikum..
Entri ni adalah sambungan kepada entry SeSi MeRajuk Dan Pujuk Memujuk JOZAN Yang Sweet.. hehehe..disebabkan Zizan asyik komen guna perkataan/ayat yang sama jer dan yang beza hanya bilangan huruf yang makin banyak, maka last2 JoHan reply mcam ni kat Instagram jom tengok hihihi..
hahaha JoHan dah ugut2 manja gitu..nak tium Zizan haha Johan kalau start jadi manja n sweet2 ni mmg habislaa Zizan hahaha masak Zizan jumaat ni, hehe x sabar tgk diorang dalam Raja Lawak nanti..dah laa tema Muzikal Komedi mesti best..cuma jgn bagi ruang si isma tu nyanyi lebih2 dah ler..hahha kang over run lak..hahaha..JOZAN jer leh nyanyi lebih2 hehe

GiF atas sekali credit to Wani
Gmbr instagram credit to Intan Marliana

6 ulasan:

  1. nak tgklah jumaat nie...hihihi lawak zizan gan johan nie....dah macam kembar tak seiras...

    BalasPadam
  2. Alahai, kalau ada astro mesti wajib tengok.. Huhuhu~~

    BalasPadam
  3. hahahahhaha.... habis la zizang kena tium nanti...kihkih...

    BalasPadam
  4. hahahaha......sweet arh diorg ni

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017