14 Mei 2013

SeSi MeRajuk Dan Pujuk Memujuk JOZAN Yg Sweet Part 2


Assalammualaikum..
Entri ni adalah sambungan kepada entry SeSi MeRajuk Dan Pujuk Memujuk JOZAN Yang Sweet.. hehehe..disebabkan Zizan asyik komen guna perkataan/ayat yang sama jer dan yang beza hanya bilangan huruf yang makin banyak, maka last2 JoHan reply mcam ni kat Instagram jom tengok hihihi..
hahaha JoHan dah ugut2 manja gitu..nak tium Zizan haha Johan kalau start jadi manja n sweet2 ni mmg habislaa Zizan hahaha masak Zizan jumaat ni, hehe x sabar tgk diorang dalam Raja Lawak nanti..dah laa tema Muzikal Komedi mesti best..cuma jgn bagi ruang si isma tu nyanyi lebih2 dah ler..hahha kang over run lak..hahaha..JOZAN jer leh nyanyi lebih2 hehe

GiF atas sekali credit to Wani
Gmbr instagram credit to Intan Marliana


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

AiSyA LiEzA berkata...

dorang mmg lawak..huk8.. :)

Che Rosliza Che Mat berkata...

nak tgklah jumaat nie...hihihi lawak zizan gan johan nie....dah macam kembar tak seiras...

Cik Nur™ berkata...

tuwitnyerrr..!

Rosmiza Ali berkata...

Alahai, kalau ada astro mesti wajib tengok.. Huhuhu~~

Deqla Manjew berkata...

hahahahhaha.... habis la zizang kena tium nanti...kihkih...

Cinta Misteri berkata...

hahahaha......sweet arh diorg ni

Related Posts with Thumbnails