-->

26 Mei 2013

The Shah Rukh Khan Empire

Assalammualaikum..
Memang satu kebiasaan bagi artis yg berjaya ada syarikat sendiri..tgk jela SRK mcm2 business die ada n yg die nak join hehe..Syk Dreamz Unlimited adalah usahasama SRK dgn Juhi Chawla..ada beberapa filem yg diterbitkn rupanya syarikat ni gagal n last2 SRK tubuhkan syk Red Chillies Entertainment, Dalam syarikat ni isteri SRK pun terlibat sama..byk filem yg diterbitkan oleh syk ini..Apa pun SRK ni berpandangan jauh lah sbb die x mengharapkan duit lakonan semata-mata sebaliknya buat business dalam pelbagai bidang untuk masa depan..

P/s- Johan, Zizan pun masing2 ada syarikat sendiri okey.. ^_^ Johan (J.W.H Sdn Bhd) Zizan (Wirefame).

6 ulasan:

  1. wow..empayarnya berkembang luas
    mmg bagus srk nih

    BalasPadam
  2. Bijak menghadapi masa akan depan.Hehe

    BalasPadam
  3. Wahh, dah besar empayar SRK nie..

    BalasPadam
  4. perghhhhh terbaiklah SRK..!!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017