26 Mei 2013

The Shah Rukh Khan Empire

Assalammualaikum..
Memang satu kebiasaan bagi artis yg berjaya ada syarikat sendiri..tgk jela SRK mcm2 business die ada n yg die nak join hehe..Syk Dreamz Unlimited adalah usahasama SRK dgn Juhi Chawla..ada beberapa filem yg diterbitkn rupanya syarikat ni gagal n last2 SRK tubuhkan syk Red Chillies Entertainment, Dalam syarikat ni isteri SRK pun terlibat sama..byk filem yg diterbitkan oleh syk ini..Apa pun SRK ni berpandangan jauh lah sbb die x mengharapkan duit lakonan semata-mata sebaliknya buat business dalam pelbagai bidang untuk masa depan..

P/s- Johan, Zizan pun masing2 ada syarikat sendiri okey.. ^_^ Johan (J.W.H Sdn Bhd) Zizan (Wirefame).

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Yumida Huda berkata...

wow..empayarnya berkembang luas
mmg bagus srk nih

keli menari berkata...

Bijak menghadapi masa akan depan.Hehe

Hanif Idrus berkata...

Simpanan untuk masa tua...

Teena Tna berkata...

Wahh, dah besar empayar SRK nie..

Deqla Manjew berkata...

perghhhhh terbaiklah SRK..!!

Cik Nur™ berkata...

terbaiklah SRK.. :)

Related Posts with Thumbnails