May 22, 2013

Aksi Sweet JOZAN Di Instagram & Radio Era



Assalammualaikum..
hehehe cer korang tengok gambar2 kt atas ni hehehe rajin JOZAN komen di instagram..x leh blah tengok gmbar sweet2 JOZAN yg atas sekali tu hahaha maut habis..pastu leh plak Zizan komen mcm mana die ada dlm gambar tu hehe..Gmbr yg kedua Johan plak yg kacau Zizan guna ayat yg Zizan suka guna sebelum ni iaitu "tak ajak Blah rr.." haaha bila Johan lak yg komen gitu Zizan gelak jer laa haha dah berjangkit kembar ni dgn perkataan tu hohoho..semua gambar diatas ni x silap aku diorang amik mungkin sehari sebelum Raja Lawak 7 minggu ke 6 tu kot..apapun semua gambar diatas credit to Instagram Jozlynn,Zizan dan juga di FB (Aishah Humaira) kemudian isnin lalu JOZAN bertemu lagi di konti Era.Fm dalam Segmen JoHaRa Pagi ErA..Zizan jadi tetamu undangan n mempromosikan filem barunya iaitu Bikers Kental yg akan ditygkn di pwgm 23 Mei ni..
Seronok dgr diorang berborak..happening gitu..paling best masa diorang tanya Zizan berapa kali dah berlakon dgn Awie?Zizan jawab dua kali iaitu Filem Kapoow dgn Bikers Kental..sebelum Johan betulkan cakap 3 kali iaitu Filem Baik Giler..terus Zizan tersenyap sebelum senyum n ketawa besar n cakap "nampak sangat Johan peminat Zizan"! hahaha kemudian Johan mengaku cakap die mmg peminat Zizan kemudian Zizan cakap lagi "baru hari ni tahu Johan minat Zizan thank you Johan"sweet jer dua2 ni haaha..masa nak habis tu Zizan ada nyanyi sikit lagu Sahabat Selamanya n then berhenti pastu tanya ada payment ke tak ni?sbelum Haniff cakap pas lagu ni laa yg ko kiss pipi Johan tu..

Kemudian Ray sambung cakap "sampai trending tu" last2 semua gelak besar especially Johan hahaha..aku ada rakam masa interview ni..jadi korang boleh dengar apa yg diorang borak2. Aku paling suka masa Segmen Mak Jemah tu Zizan punya gelak x berhenti-henti uolls haha comel jer..mcm histeria dah Zizan gelak haha sbb gelagat Mak Jemah..So kalau korang nak dengar interview serta masa segmen Mak Jemah tuh bolehlaa tengok video kat bawah ni..aku rakam..n mmg full version punya..sorry kalau suara x clear ke ape hehe..

Selamat Mendengar dan menonton hehehe..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

eyka said...

Eyka minat giler dgn JOZAN.. Diaorang memang ada chemistry yang kuat.. Buat lawak pun Spontan je.. JOZAN IS AWESOME!

Deqla Manjew said...

hahaha.. lawak la plak johan komen gitu masa zizan tgh hos melodi... mcm2 la depa nih..

Lelaki Ini said...

alolololo! swweeeettt sgt depa ni.

Chic Na said...

Jozan ni dah mcm satu family kan.. so sweet.

Cinta Misteri said...

hahaga....member peminat member.. best couple lah diorg ni

Related Posts with Thumbnails