11 Dis 2012

JOZAN ALWAYS SWEET

Assalammualaikum..
Peminat JOZAN yg tengok gambar kat atas ni mesti suka haha..rasanya semua akan ckp sweetnyer betul tak?hehee gambar kt atas ni credit to Hazirah Sulaiman..die yg edit pic ni..sweet bangat..pic JOZAN ni diambil selepas habisnye Maharaja LaWak Mega 2012 Minggu ke-4 yg lalu..kiranya masa ni diorang ada atas pentas MLM sambil lambai2 kat peminat dan posing2..diorang ni macam adik beradik dah..JOZAN TWIN gitu maklumlah lahir pun tahun yg sama beza 2-3 bulan jer..sehati sejiwa..Artis yang paling sweet di Malaysia pastinya JOZAN..Xde artis lain boleh lawan kesweetkan diorang ni..makin diorang sweet makin we all suka haha..x sabar tggu Maharaja Lawak Mega 2012 minggu ke-5 khabarnya tema MLM minggu ke-5 adalah Muzikal Komedi..OMG pastinya minggu ni paling dinantikan..konform meriah dgn sketsa,nyanyian,lagu,menari la dan mcm2 lgi..JOZAN pasti meletup minggu ni yeah...

Memang xde sape dpt pisahkan JOZAN..Semoga Persahabatan diorang kekal selamanya..aminn
hope JOZAN jadi pengacara untuk Anugerah Bintang Popular 2012..majoriti nak JOZAN jadi Hos..hope tv3 dan pihak ABPBH akan mempertimbangkan permintaan penonton di FB yang mahukan JOZAN..bayangkan JOZAN sama2 dipentas ABPBH Wow konform sweet..tmbh2 kalau dua2 menang anugerah lgila sweet..Doakan diorang jadi hos untuk ABP ..




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

24 ulasan:

Chic Na berkata...

jozan memang sweet. ;)

Nyue berkata...

jozan sangat sweet....kalu bleh biar melodi jozan yg hos..hehehee

Mrs Velentine berkata...

akak suka drg ni sweet sgt..anak2 akak pun suka

Cik Nur berkata...

sweetkan..!
nur sukalah diorg ni...
mmg gendingan yg mantappp..!

Mimie berkata...

sweet je tengok mereka.. semoga persahabatan mereka kekal selamanya :)

hananhadila berkata...

hanan pun minaat jozan :D

hananhadila berkata...

hanan pun minaat jozan :D

Deq's Qienz berkata...

jozan terabekkk

lelamaisara berkata...

sya pon minat jozan...go go jozan..:)

dya bunga berkata...

dorg mmg sweet

Si Matatajam berkata...

Memang sweet sgt Jozan ni..takkan terpisah..

Cinta hazanis berkata...

jozan terbaik lah. :)

BoNDa.... berkata...

mmg sweet kalu diorg berganding berdua....xnmpk kekok...huhuhuhu

Cinta Misteri berkata...

gamat stage kalau diorg ni jadi host. silap2 runtuh, tambah lagi audience gelak sampai guling2 ke lantai

Deqla manjew berkata...

sweet sokmo! :)

kinara kinatara berkata...

comil dua2...:)

Yana Libra berkata...

diorang mmg best~~ :)

Cinta Misteri berkata...

malam ni mesti tonton!!!!

ntah apalah diorg nak buat erkkkk

Cik Aini berkata...

sweet la depa ni couple..kalo masuk srg lagi sapa2 pun mesti x best..nk depa dua jugak :)

Dayana Bahar berkata...

Jozan mmg best... kalau tgk maharaja lawak mega pun sebab nak tgk perfomance diorang je hehe

Ruzandi Rashid berkata...

video ucapan JOHAN MLM FINAL

Ruzandi Rashid berkata...

VIDEO KOMEN JOHAN TERHADAP PERSEMBAHAN ZIZAN MLM FINAL
http://www.astrogempak.com.my/ArticleDetails/tabid/597/ArticleID/72251/Satu-pengajaran-berguna-buat-Zizan-%E2%80%93-Johan.aspx

Yasmin berkata...

saya setuju sgt yang zizan ngan johan mcm twin.i love jozan so much

Yasmin berkata...

zizan and johan tak boleh di pisahkan.they are the sweetest twin in the world.harap2 jozan akan terus berjaya dalam karier mereka

Related Posts with Thumbnails