4 Dis 2012

Happy Belated Besday AyuNi-GSF

Assalammualaikum..
entry hari ni mmg untuk besday wish hehe..
sejak kebelakangan agak sibuk sikit..sbb tuh aku agak slow sikit blogwalking..apapun aku akan tetap akan ke teratak GSF kesayangan beta ni hehehe..agak terlewat nak wish besday ayuni ni yg besdaynyer pada 30 November hari tu..sorry yer terbusy kit sampai x smpat nk wish hari tu..apapun happy belated besday yer to Ayuni yg merupakan pemilik blog My So Called Life jom terjah ke blog beliau~KLIK SINI semoga panjang umur,murah rezeki dan berjaya dalam kehidupan dan mencapai segala apa yang diimpikan..amin..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Si Matatajam berkata...

Hepi belated besday Ayuni

lelamaisara berkata...

happy besday sis...

9n0L4 berkata...

lame dh tak gi terjah ayuni. huhu.

Che Rosliza Che Mat berkata...

Happy Birthday Buat ayuni..

Ayuni berkata...

sis, time kasih bnyk2 sebab wish, sowi sye bz...

dya bunga berkata...

Hepi belated besday Ayuni

Related Posts with Thumbnails