9 Dis 2012

Sesi BerTweet Dengan ZiZaN Part TerLatest

Assalammualaikum..
ni cite malam semalam hehe actually smlm aku tgk cite Merlin Season 5 episod 1 kat tenet n sblum nk offline, jenguk jap kt twitter..pastu aku tgk kt twitter semua org dok sebut nama Zizan..rupenyer die online uolls..n rupanya jugak semalam die ada kt rumah JoHaN, diorang practice untuk Maharaja Lawak Mega 2012 maybe sama2 cari idea kot..tema MLM minggu ni adalah "Mengayat" sweet..suka tgk diorang sentiasa berjumpa selalu hehehe..pastu tadi petang Johan dan Zizan jumpa lgi, kali ni diorang reheasal pula kat MBSA..seronok dgr diorang always together gitu..okey berbalik pada Twitter..haha bila Zizan online maka jawabnya ramai yg tweet la..tambah2 follower die nak cecah sejuta orang dah..so aku pun cuba2 la menyelit hantar tweet gak..nasib die perasan tweet den..hahaha happy sekejap hehehe..meriah twitter smlm..hehehe


hahaha tweet ni buatkan wani hampir koma smlm betul x wani hehehehe

hehehe alhamdulilah walupun beribu tweet yg masuk nasib die perasan beberapa tweet aku..jadilah tuh hahaha die reply pun dh cukup..oh yeah..dh lama x bertweet dgn Zizan ni sebabnya asalkan die online aku x online aku x online jer die online hahaha..beronok-ronok sekejap smlm hehe..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 ulasan:

Farra Izzaty berkata...

cewahh , huhu

Deqla manjew berkata...

Agknya dia dah knl miss banu kot...huhu

Ayuni berkata...

sowi, sye x minat Zizan....

Cik Syida berkata...

Wah..bestnye dia..hehehe

Aety Hassan berkata...

pengsan tahap koma la yer miss banu.. betul tuh, bukan senang nak dpt reply tweet dr artis kesayangan.. confirm senyum sengih selama seminggu.. heheheh ^_^

yayahnasake berkata...

bestnya .... :)

Cik Nur berkata...

wahhh..seronoknyaaa..!

Chic Na berkata...

amboi sweetnya zizan. konfemla ingat top fans zizan ni. hihi..

NurAida Tajudin berkata...

suke3x.. hikhik

NurAida Tajudin berkata...

suke3x.. hikhikhik

~didiey~ berkata...

suka dia ye..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rajin miss banu bertwerr yer hehe

Si Matatajam berkata...

Wah bestnya cik Abg Zizan twit2 dia... Hi hi..

Nyue berkata...

sedey tweet zizan xpernh reply..mayb nyue tweet time dia xon9...hoho

saifudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

Mrs Velentine berkata...

suka lah tue..hehehe..untung lah..

lelamaisara berkata...

kembang setaman la mis banu zizan dah reply..hehhehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

huhuhu sukaler tue....tp bonda sentiasa xsempat nak on tweet....fb plak jozan jarang on9.....

kinara kinatara berkata...

cewah akak....:)

huhu..kem salam kat abg jozan ye nanti..hehehe..:)

Dayana Bahar berkata...

hehe bangganya dia hehe

Che Rosliza Che mat berkata...

jelesnya....hihihi

Cik Aini berkata...

hihihi
lps ni misz banu sama pemes ngan zizan.haha

N.Aima K berkata...

woww mesti berbunga-bunga hatii hi hi

dya bunga berkata...

nk twet2 ngn zizan jgk..hihi

Yana Libra berkata...

wahhh..seronoknya..jeles~~~ :p

Related Posts with Thumbnails