27 Nov 2014

Lagu & Lirik Perempuan Nyanyian Faizul (OST Drama Suamiku Encik Sotong)

Assalammualaikum..
Lagu yang bertajuk Perempuan adalah antara single terbaru Faizul Sany (Juara AF2013). Lagu ini adalah antara lagu tema (OST) drama yang tengah hot sekarang iaitu Suamiku Encik Sotong lakonan Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha dan ramai lagi. Lagu ini berentak rancak n catchy gitu. Lirik die pun best. Pendek kata memang layannn lagu ni. So jom tengok lagu dan lirik lagu Perempuan kat bawah ini k.
Lirik Lagu - Perempuan

Ku kenali dirimu
Kau berada gadis bergaya
Citarasa sang jejaka
Kau terlalu mencuba
Nak gaya ranggi atas bawah
Berkaca mata berkasut tumit tinggi
(Gadis idaman Malaya)

Tak ku sangka kau rupa-rupanya
Ada maksud di sebalik gaya

Korus

(Katakan saja)
Katakan saja kau mahu
(Kalau kau suka)
Apa yang kau tunggu
Datang mendekat datang merapat
Jangan malu denganku
Ku tahu engkau mahu

(Semuanya takkan)
Jelas kalau kau tak cuba
(Manakan tahu)
Apa yang di dada
Jangan kau gentar
Jangan kau gusar
Kerna diriku juga suka kamu

Terkadang ku keliru
Hampir separuh mati ku cuba fahami
Misteri gerak gerimu

Kau punyai naluri
Mahu memiliki mahu dimiliki
Memuja dipuja teruja
Kumbang dan bunga

(Kita tiada bezanya)
Tak ku sangka kau rupa-rupanya
Ada maksud di sebalik gaya

Ulang Korus

(Perempuan)
Asyik-asyik tarik-tarik tali denganku
(Perempuan)
Sudah-sudahnya kau tolak-tolak diriku
Jangan bermuka kau jujur saja
Akan ku terima kau seadanya
Selamanya

Datang mendekat kau datang merapat
Jangan malu denganku
Ku tahu engkau mahu

Ulang Korus



P/s- Bagi yang belum tahu -> Kalau nak tengok video muzik kat atas ni boleh jer klik tengok kat youtube terus ataupun tengok jer kat atas ni. Sebelum tu korang boleh klik butang stop yang ada disidebar untuk tutup lagu background blog ini.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

luqman zakaria berkata...

oklah lagu nih..huhu :P

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Kelakar tengok cite ni dah 2x walaupun xsampai habis.
Nama saya Shikin Zainal juga. Just differ in Y & H.

Tanpa Nama berkata...

Saya pun
Nama saya rahsia

Related Posts with Thumbnails