11 Nov 2014

Lagu & Lirik Without You Nyanyian Aman AF2014

Assalammualaikum..
Rasanya ramai yang bersetuju bahawa lagu single Aman AF2014 ni antara yang paling sedap didengar, mesra pendengar gitu. Sekali dengar dah rasa macam best, lirik die pun mudah n senang nak ingat. Memang bertuahlah Aman ni sebab dapat lagu yang kena dengan vokal die, catchy n sedap didengar. Lagu Without You ni dicipta sepenuhnya oleh Awi Rafael. So apa lagi jom layan lagu dan lirik lagu ni kat bawah yer..

Lirik Without You - Aman AF2014

Indah, indahnya hatimu
Lembut namamu membuat aku
Tenang atas jalan terang
Mudah, mudahnya caramu
Membuka pintu hati aku
Kau bukakan semua nyata
Jangan / jangan pernah pergi

Tolong datang kembali
Ku kan tetap mencari
Untuk membalas baikmu
Untuk menjaga dirimu

Chorus
Without you 
Aku hilang keliru
Without you
Aku diam membisu
Siapalah diriku
Yang berdiri tanpamu..

Hilang, Hilang dalam diri 
Kotak hatimu / dibela sepi
Malammu nantikan hariku
Jangan / jangan pernah pergi

Tolong datang kembali
Ku kan tetap mencari
Untuk membalas baikmu
Untuk menjaga dirimu
(Repeat 3x)

Without you
Aku hilang keliru
Without you
Aku diam membisu
Siapalah diriku
Yang berdiri tanpamu..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

Related Posts with Thumbnails