-->

4 Jun 2012

GaMBar2 JOZAN Sekitar FiNaL SuPer SPoNtaN!!


Assalammualaikum..
Ada org request nak aku share gmbr2 JoZan masa Final SS..jaDi aku pun buat jela kan..dh ada org request kan..haha..firstly nak cite sikit sebenarnya masa petang jumaat 1 Jun hari tu..sempat tweet Sharifah Shahirah..haha kenal kan semua..saja je aku try test tweet die..aku tanya die pergi x tengok Live Super Spontan yg bakal berlangsung mlm nanti..korang tengok sendiri jawapan Kak Shira ni baca start dari bawah yer..die cakap die segan nak gi org x ajak..haha sedih je bunyinyer..pastu aku tanya lagi die sokong sapa kan yela finalis ada 6 org kan..pastu die tanya aku sape yg masuk akhir?haha rupenyer die busy x sempat tgk SS sgt..pastu bile die tau sape yg masuk final die cakap die sokong semua la..haha..

okey2 jom layan gambar dibawah k..JOZAN always sweet....
~View dari tempat duduk penonton~

gambar dibawah credit to Zackry Jozannerz Yazid..die gi tengok live tau SS nih..siap dapat jumpa JOZAN lagi pas habis SS..jeles2 ni..haha
Pelukan semangat dua Sahabat
Aksi JOZAN masa main game Pilihan Lain..waktu part Gen Gen Gen hehe...
Alolololo Manjanyer Zizan ngan JoHan..so Sweet kan...
Reaksi Zizan ketika mendengar nama Juliana Evans dijadikan tajuk untuk Tauke dan Rahim Berhujah
Zizan yg sudah sebak dan menangis manakala JoHaN cuba mengawal emosinya agar tidak menangis
Zizan dengan Piala kemenangannya...
JoHaN Bersama dengan Ayahnya yg perempuan sebelah Johan tuh maybe Makcik die or Mak Tiri die kot..x pasti laaa...
JuaRa Super Spontan Musim Pertama-ZiZaN
Zizan tarik JoHaN pastu bagi hadiah die kat JoHan.sebab bagi Zizan JOZAN adalah JUARA yg sebenarnya..
FiNaLis Super SpoNtan dengan Hadiah masing2..
Cer teka kereta sape kt bawah ni??..dua2 ni kereta Zizan iaitu Evo dan Subaru ..kereta Subaru tuh Abg Zizan yg bawak..korang perasan x sebelah kiri gambar ni ada kereta warna hitam kan!!?nmpk x yg kt tepi sekali tuh..itulah Kereta JoHaN!!iaitu kereta BMW warna Hitam..wahhh Johan dan Zizan parking Kereta pun sebelah menyebelah jer..mmg JoZaN sgguh kan..so sweet..sentiasa sama2 walaupun nak parking kereta kan haha..yg kelakarnya diorang Park kereta kat tempat parking OKU..muahaha..maybe parking dh penuh kot or mungkin juga sebab diorang kan peserta jadi dibenarkan park kereta kt situ..
Persahabatan JOZAN yg SeJaTi-sweet Moment
Lepas habis Final SS..Zizan n Family serta peminat pergi makan2 utk celebrate kejayaan Zizan..
Zizan JuaRa..............
Okeylah tuh jela gmbr2 yg aku jmpe setakat ni hehe..next entry Review final SS n aku jumpe 1 video yg sweet mengenai JOZaN..Touching gilerrr...video yg lengkap menceritakan kisah JoZan dri Raja Lawak 1 st sampai Super Spontan..tggu k..aku akan post video tuh next entry..
 

27 ulasan:

  1. sukeeeeeee tgk jozaann... tgk!!! aku pun dah jdi fanatik ngan JOZANNN.. hihihihihi

    BalasPadam
  2. zizan mmg terbaik dari ladang..hehe..miss banu ayu ahli gsf yg baru singgah ni..hehe

    BalasPadam
  3. hehee..terbaekk la jozan walaupon sy xsuka tgk maharaja lawak nihh..hehee

    BalasPadam
  4. sangat swetttt.......terharu tangok keakraban dyeorang nih.......

    BalasPadam
  5. sweetnya jozan. suka tgk yg time zizan lentok kepala kat bahu johan. manja gitu. huhu.. terbaeklah jozan. :)

    BalasPadam
  6. hehehe..tggukn videonyer plak..video lagi sweet tau..

    BalasPadam
  7. hehehe..tggukn videonyer plak..video lagi sweet tau..

    BalasPadam
  8. Ha, akak dah tau dah, mesti awak akan buat review...heheheheh. Tak sempat nak tgk SS langsung mlm tu. Sibuk sangat. Thanx ekkk

    BalasPadam
  9. miss banu semalam bru dpt tgk ulangan final SS...terharu tgk jozan akrab benor kan...btw wani ahli baru GSF hihii

    BalasPadam
  10. wahhh.. dah final?? hurm...dah byk terlps laa...hukhuk....mmg da agk da last2 mereka berdua ni yg bersaing...tp apapun2 dua2 terbaikkkk!!!

    BalasPadam
  11. sweetnya diorg ni..friendship forever

    BalasPadam
  12. suka sgt... ni baru friend for life (ffl)

    BalasPadam
  13. tahniah untuk zizan~ hehe :D

    BalasPadam
  14. Jozan memang terbaekkkk :)

    BalasPadam
  15. Nur kembali... :)

    soooo sweeett..! nak tahu tak, nur xdapat tgk super spontan ni, sbb terlalu bz..huhuhu.

    tahu2 diorg kecoh2 kata zizan menang.. :)

    johan no.2.. sahabat sejati sungguh..!

    apa2pun tahniah buat mereka.. :)

    BalasPadam
  16. nk tanya skit...
    macam mana miss banu dapat semua gamabr2 ni.. mcm ada di tempat kejadian je.. hehe guna orang dalam ye..

    BalasPadam
  17. Sweet sangat2 tengok JOZAN nyer friendship ni.. Hope persahabatan JOZAN kekal abadi hingga akhirat.. Aminn.. =)

    BalasPadam
  18. wahh..bijok r zizangg,,, wak bali toyota camry sutir ;-)

    salam pkenalan dr saya calon baru GSF

    BalasPadam
  19. sweet lg dorang ni.. bh jadikan cth.. walaupun zizan menang tpi dia tak lupa sahabt dia johan..terbaik lah jozan..

    BalasPadam
  20. kalau nak tahu cerita mereka baca entri miss banu je..mana yang tak tahu terus jadi tahu..hahaha

    lepas ni dah 3 la kereta zizan..hehe

    BalasPadam
  21. kalo igt Jozan, sure terus ingat Miss Banu, sebab awak peminat tegar diorang kan....=))))

    seronok tgk gambar,
    rezeki zizan kan=)))

    Jozan mmg serasi bersama=)))

    BalasPadam
  22. menang jugak zizang. aritu kempunan menang maharaja lawak. perancangan Allah terbaik. ;)

    BalasPadam
  23. Kak Dieyna-hehehe aah byk org dalam..sbb tuh byk gmbr2 n cerita2 diorang..hehehe..

    terima kasih semua sudi komen..
    jozan mmg best.........

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017