-->

15 Jun 2012

Twitter penyebab Remy Ishak & Tiz Zaqyah Berpisah??

Assalammualaikum...
Peminat2 drama/filem Nur Kasih pastinya mengenali Remy Ishak dan Tiz Zaqyah..mereka kini merupakan pasangan kekasih yg hangat bercinta..namun begitu dilaporkan bahawa Remy Ishak dimasukkan ke Hospital kerana dikatakan beliau demam kuat..Semasa di hospital Remy sempat mengupdate status di Twitter dan mengadu kepada semua mengenai perangai Tiz Zaqyah..Remy Ishak yg sedang sakit pastinya mahukan kata2 semangat dari Tiz Zaqyah namun dikatakan Tiz melayannya bagaikan sampah,dan disebabkan x puas hati Remy ishak telah update status twitter nya mengenai Tiz Zaqyah. Lebih buruk Tiz turut membaca status twitter Remy dan pastinya Tiz berasa marah dgn kenyataan Remy itu lalu Tiz mengucap Good Bye kpd Remy..apakah Good Bye itu menandakan Tiz mahu berpisah dengan REMY??sila baca status twitter remy ishak dibawah ini..
Jadi adakah mereka dh berpisah or gaduh2 manja jer...rasanya benda nih kecik jer..boleh settle kalau salah satu pihak mengalah kan...apapun x lama lagi mesti ada wartawan yg akan temuramah diorang ni..kita tggu jer..wait n see....




19 ulasan:

  1. macam-macam~

    artis ni mmg xde privacy..huhu~~

    BalasPadam
  2. seronok jer tgk diaorang berdua. Takmo ler berpisah. Tp kalo xde jodoh nk wat camne kan

    BalasPadam
  3. pulak dah..betui ke dah berpisah...

    BalasPadam
  4. hurm...kalo dah tak suka tu mcm2 la jadinye...ragam retis mcm tu laa...

    BalasPadam
  5. bila popular gaduh pun abis satu malaya tau kan..hehe

    BalasPadam
  6. tula pasal hehehe heboh 1 msia yg diorang gaduh

    BalasPadam
  7. rindu plak nk baca kisah jozan kat cni..xde stori lagi ke mizz???huhuhu

    BalasPadam
  8. uiks..nak berpisah pulak..dunia artis kan, mmg sentiase jadi perhatian semua..

    BalasPadam
  9. mcm2 la....hr ni gaduh esok baik la tu hihihi

    BalasPadam
  10. adoi perkara kecik je . senang cerita salah sorang kena la mengalah & mintak maaf & tutup cerita

    BalasPadam
  11. haha...kita tunggu aje di MELODI!!!!!

    BalasPadam
  12. citer hot ke nih? ttiba je, kan ok je diorg ni. mcm2 la artis ni. ;)

    BalasPadam
  13. em,alah,harapnya mereka ok tapi semua tu ketentuan Allah.. Doakan yang terbaik buat mereka=) #tq sis=)

    BalasPadam
  14. ntah betul ntah tidak..entah-entah skrip drama

    BalasPadam
  15. huhuhuhu. kalau artis, no komen. ;)

    BalasPadam
  16. macam2 laaa perangai artis ni. nak kata tak matang. hurmmm mayb both side ada silap.

    BalasPadam
  17. hihihi kelakarlah dua orang nie cam budak baru bercinta..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017