-->

23 Jun 2012

RaGaM MaNusia ^_^

Assalammualaikum..
saja nk share gambar2 kt bwh nih..aku ambik dari Facebook..hehehe..
hahaha comey giler budak ni..amboiii sampai gitu sekali reaksi die..sape ntah yg die add tuh pun x tahu laaa..hahaha terkejut beruk die..tpi comel...ada ke org yg bereaksi sampai mcm tuh sekali bila org yg paling kita minat accept friend request muahaha..cam kelakar jer..kalau aku laa paling kurang pun terkejut tahap kura-kura jer hahaha..
gmbr seterusnya..hahaha kelakar..tapi mmg realiti pun..selalunya apa yg berlaku dlm movie/drama/filem mmg x sama bila di alam realiti...jadi bila menonton movie tuh jangan la sampai terpengaruh dan terbawa-bawa ke alam realiti..kerana realitinya x seindah seperti yg ditonton dalam movie tuh...renung2 kan..

17 ulasan:

  1. hahaha...yang bener?

    biasa org akan kate kalau kat realiti xd xkan org wat cerita...

    tapi memg ada benarnyer pun kate mis banu ^_^ hehe

    BalasPadam
  2. hahaha...tak payah lah nak emo sgt kannn kalau tengok telenovela tue (tapi...ada ketikanya kena).
    my mum statement: artis semuanya drama...dari belakun smpilah real life...drama jer..

    anyway, kids tue cute sgt..

    BalasPadam
  3. btl tu miz banu..sedang merenung..(*_*)

    BalasPadam
  4. Cute arr pict budak tu punya reaction...

    BalasPadam
  5. a'ah kan mis banu
    lagipun yg dlm tv tu lps tu abis.ending pun ok..
    yg kita kat luar ni plak trs x ok smp bila2..huhu

    BalasPadam
  6. gmbar yg 1st tu plg cute hehe.. betul kat tv tu kkg x sama ngan realiti sebenarnya kat luar

    BalasPadam
  7. Suka btul tgk reaksi budak tu.comel ;) ya, dlm tv mmg drama btul life org.tp yg lg x suka bila rmi org ikut2 bt benda yg x baik hasil dr lakonan pelakon.

    BalasPadam
  8. hahaha.. biasala dalam movie kan semuanya best2 belaka.

    comel lah budak tu. rs nk geget pipi dia. ;)

    BalasPadam
  9. haha.. tu la dlm movie sanggup la konon mati demi keksh hati..realitinya?? hihi... cute budak tu melopong...

    BalasPadam
  10. cute sungguh la budak tu hehehe...manusia ni kam mmg mcm2 ragam yer tak :))

    BalasPadam
  11. movie, semuanya baik2 belaka...!
    haha..nak tegelak pun ado nih..!

    BalasPadam
  12. hehehe , macam2 ragam yang ada , ada yg lucu dan kdg2 ada gak yg meluat.. biasalah kan manusia.. ^^

    BalasPadam
  13. hihihi geram tengok budak comel tue...hahah mesti ada..lagi2 kalau artis yang kita suka...mesti cam budak comel tue...terkejut..

    BalasPadam
  14. luas betul nganga tu... hehe

    BalasPadam
  15. comel sangat budak kecik tu..hehe..gmbar yg last tu mmg realiti sekarang kan~

    BalasPadam
  16. hehe selalu akan nanges bila citer sedih..mmg tak tahan..gembengkan?

    BalasPadam
  17. budak pun pakai apple. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017