-->

11 Jun 2012

ViDeo JOZAN:A FRieNdShip StoRy mmg Terbaik ^_^

Assalammualaikum...
Baiklah seperti yg dijanjikan aku nak post satu video yg sweet pasal JOzAn ni yg bertajuk JOZAN:A FRiendship StoRy..tapi video ni bukan aku yg buat la..sebab aku x terror lagi bab2 nak edit2 video ni lagi..kena belajar dulu la hehe..so bagi sesape yg suka,minat ngan JOZAN wajib tengok video ni..k sgt touching gilerrrrr Baik punyer..Video ni berdurasi selama 10 minit 30 saat..ianya menceritakan persahabatan JOZAN bermula dari Raja Lawak musim pertama hinggalah ke Super Spontan..

Banyak moment2 yg sweet dipaparkan dlm video ni..termasuklah trademark wajib JOZAN serta kata2 "Tiada Org boleh pisahkan JOZAN"So harus tengok wokey..video Jozan ni diiringi dengan muzik yg best2..iaitu lagu terukir dibintang,lagu latar yg sedap didengar serta lagu Jepun yg bertajuk Mira'ie..Bagi aku video ni agak lengkap..cuma kalau ada video masa JoZaN menang Anugerah Bintang Popular hari tuh mesti lebih lengkap video ni kan..tapi xpe video ni still sweet n terbaik =)
Jom tengok videonya JOZAN:A FRiendship StoRy
dh tengok x video tuh?apa pendapat korang best ke x?
Okey nak cite sikit..video kat atas ni telah dibuat/diedit dengan baiknya oleh Nur Hazwani Ghazali..awalnya kebanyakannya yg tgk video ni mesti tertanya-tanya siapakah tuan punye video ni..sbb video ni sweet sgt..Atas hasil usaha beberapa org yg dok buat soal siasat..akhirnya misteri dpt diselesaikan bila tuan punya video ni akhirnya mendedahkan identiti diri hehe..orgnya peramah,muda lagi orangyer baru 19 tahun.kalau JOZAN tgk video ni sure terharunyer..rupenyer adik Wani ni slalu gak skodeng blog ni yer hehe mekasih yer..sudi membaca dan terjah blog akak ni..nanti buat video best2 lgi tau..selain tuh adik wani ni pun pandai melukis..jom tengok lukisan JOZAN yg dilukis olehnya..

ZiZaN:"Bagi saya, Johan tetap johan. Meskipun begitu, saya anggap kemenangan ini sebagai kemenangan Jozan bersama."
JoHaN:"Orang luar sendiri boleh lihat bagaimana akrabnya hubungan saya dan Zizan,”

23 ulasan:

  1. aduh rasa terharu tgk keakraban jozan...wani pun memang minat sgt2 kat jozan...diorang mmg lawak terbaikkk :))

    BalasPadam
  2. kita touching taw tgk video...nak nangis....mrk mmg sgt2 sweet....realyy love jozan.....xthu nak ckp cnmr gakk...

    BalasPadam
  3. IZAN-peminat JOZAN

    wANIEYS-kannn mmg diorang best giler..

    Nyue-touching kan...sy siap download video ni tau..mmg sebak tgk video ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Msti air mata miss banu jatuh ke pipi...

      Padam
  4. Minit2 terakhir memang touching sangat2.. JOZAN FOREVER lah!!! ^_^

    BalasPadam
  5. yeah..bez kan nengok diorg berdua tu...

    BalasPadam
  6. sronok zizan dpt camry lagik haaa...;)

    BalasPadam
  7. touching n sweett...!

    suka lah tgk Jozan ni..!

    BalasPadam
  8. deno peminat JOZAN!!!! :)

    BalasPadam
  9. touching ok. hebat la kwn awak yg buat video tu. mmg diorg ni da xleh dipisahkan.

    coklat jozan? impossibble tu miss banu. hehehe.. :)

    BalasPadam
  10. betapa besar nilai persahabatan pada mereka...touching tu...

    BalasPadam
  11. sy yg sllu miss tgk dorg ni...huhu..

    BalasPadam
  12. sweetnya dorang..terharu sgt..

    BalasPadam
  13. betapa berbezanya dorang dulu ngan sekrg..dulu masing2 kurus..skng masing2 berisi...tengok, sama jugak!! mmg sweet la.. :)

    BalasPadam
  14. wawawa. terbaikkkk. bestnye boleh edit bagai sume kan. :)

    BalasPadam
  15. saya suka JOZAN bila bergabung!

    BalasPadam
  16. mana la boleh pisahkan jozan ne.. ibarat badan dan nyawa dah..

    BalasPadam
  17. Mmg terharu tgk friendship depa ni... Semangat setiakawan sungguh.

    BalasPadam
  18. xramai yang sesahat seperti sahabat....kan????

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017