-->

10 Jun 2012

ReView BLOG Kak DieyNa~Disini Ruangku Berkongsi~

Assalammualaikum..
Okey hari ni macam semalam gak..nak review blog yg bertuah..hehe..
Kalau semalam Sy review BLoG Cik Dhia sekarang tibalah giliran Akak Dieyna..yg juga merupakan ahli Group Segar Follower (GSF)..Akak Dieyna ni juga merupakan salah seorang pemenang yg berjaya menjawab teka-teki yg saya berikan tempoh hari..Akak Dieyna atau nama betulnya Dayana Bahar adalah merupakan pemilik BLoG Di SiNi Ruangku Berkongsi..boleh terjah blog beliau disini->
http://wardahilmu.blogspot.com

Serba sedikit mengenai beliau-
Kak Dieyna/Dayana sudah pun mendirikan rumahtangga dan mempunyai seorang cahayamata yg bernama Dhia Hannah.Beliau merupakan seorang pendidik..wah banyak ilmu akak Dieyna ni..jadi memag rugi kalau tak terjah blog beliau sebab disana beliau berkongsi bermacam-macam perkara misalnya Info-info Kesihatan,Keibubapaan,Koleksi Petua,Tutorial BLoG dan juga Resepi-resepi Masakan contohnya Homemade Nugget,Kek Coklat Kecil,Ikan Siakap Kukus Ala Portugese,Kek Coklat Senang dan banyak lagi..so kalau korang nak resepi2 best leh la terjah blog kak Dieyna nih yer..Selain itu beliau juga sering menyertai kontest2 dan Giveaway di blognya..di blog ini dan juga diblog satu lagi yg khas untuk segala Kontest/Giveaway..

Beliau sendiri pernah menganjurkan Giveawaynya sendiri dengan jayanya dan saya juga salah seorang yg menyertai Giveawaynya itu..hehehe...Disamping itu,beliau juga seorang yg peramah,rajin membalas komen serta sering blogwalking..Dapat dilihat juga kak Dieyna amat menghargai para followernyer serta para pengomen yg setia di blognya..Jadi memang x rugi berkenalan dengan pemilik blog Disini Ruangku Berkongsi ni..so jom singgah ramai2 ke blog kak Dieyna nih yer..
Antara Entry terkini di BLog kak Dieyna ialah-
http://wardahilmu.blogspot.com/2012/06/buntu.html

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/06/demam-tonsil.html

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/06/promosi-iklan-fraud-klik.html

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/06/mari-beramal-2-yayan.html

http://wardahilmu.blogspot.com/2012/06/siapa-rajin-singgah-sini.html

Harap Kak Dieyna suka ngan review ni..kalau ada kekurangan sy minta maaf yer..enjoy =)

P/s-Besday JoHaN Raja Lawak Rabu ni-13 JuN..JoZannerz Crew tgh sibuk mensiapkan 1 video khas yg dipenuhi ucapan2 peminat kpd Johan..agak2 kan apalah besday Present yg akan Zizan bagi kat Johan nanti yer...hehehe mesti Sweet jer kan...

14 ulasan:

  1. dan kak diyna ni org sekampung lya.. selidik punya selidik..rupanya mak kak dieyna n mama lya berkawan.. tp.. lya je..x knal lagi kakdieyna.. xtau la..bila jumpa kt luar, rupa2nya knl ke..

    BalasPadam
  2. banyak ilmu yg dapat kat blog kak dieyna...hihi.....blog kak dieyna mmg banyak sgt info yg bagus2 kan :))

    BalasPadam
  3. kembang kempis kembang kempis rasanya hehe tengkiu....

    BalasPadam
  4. Nak terjah lah! Suka cuba2 resepi baru.. =)

    BalasPadam
  5. wah, kak diena direview~~~ :)

    BalasPadam
  6. o, br tau Sis Dieyna cikgu..

    BalasPadam
  7. sis dieyna mmg sporting..ske singgah blog dia...

    BalasPadam
  8. blog kak dieyna mmg byk ilmu & resepi. nama pun wardah ilmu kan. mmg suka baca blog kak dieyna. :)

    BalasPadam
  9. hehe..blog cikgu, mmg banyak ilmu nak disampaikan...tak rugi sll ke sana,,,

    BalasPadam
  10. RSS feed atas blog kak dieyna tu tak detect entry baru, nape ehhhhhh? huhu. tahu takkk nak buat cmne? :)

    BalasPadam
  11. Blog dieyna mmg best.... Blog banu pun best gak.... Blog GSF semua best.....

    BalasPadam
  12. wah kak blog akak dieyna pown dah di review..:)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017