-->

5 Jun 2012

Geng Segar Follower(GSF)yaNg MakiN MeRiah ^_^

Assalammualaikum...
Sejak join GROUP/GENG SEGAR FOLLOWER(GSF)
ni mmg meriah blog ni dengan kesegaran,kerajinan,keceriaan,kemeriahan,keramahan,kesweetkan,
kecomelan ahli2 GSF ni..semuanya best2 belaka..apa pun kena berterima kasih pada pengasas GSF ni iaitu Kak ARiNA yg merupakan pemilik BUNGA HATI MAMA ni sebab kalau bukan dari kerana idea dan hasil usahanya,x wujudlah GSF nih..GSF ni semakin berkembang dengan pertambahan ahli2 baru..so disini saya nak ucapkan Selamat Datang kepada ahli2 baru GSF ni..moga ukhwah kita semua terjalin buat selamanya.

Saya baru saja mengemas kini Bloglist dan telah masukkan kesemua ahli GSF setakat ni..Apa pun terima kasih pada ahli2 GSF ni semua..disebabkan diorang ni semua setiap entry mesti dipenuhi komen mereka..Alhamdulilah terima kasih kerana sudi memberi komen yer..kadang kala saya tersenyum jer melihat komen2 mereka yg sweet2 tuh semua..hehe..GSF ni dh makin berkembang dengan tertubuhnya GSF di Facebook pula..wahh selain di blog..dapat juga beramah mesra di Facebook pula..manalah tahu pasni berkembang ke Twitter pula haha sape tahu kan ;)

Terkini GSF sudah ada Banner nya sendiri salah satunya kat atas tuh dan juga kat blog ni yg ada di sudut kiri bahagian bawah Blog ni..Banner ni semua adalah hasil yg didesignkan sendiri oleh Kak Arina..byk banner yg ada,just pilih mana yg berkenan dihati..Selain Banner..Kak Arina nih juga rajin design doodle2 yg comel2..x percaya silalah terjah ke blog Kak Arina ni..sesungghnya beliau mmg seorang yg peramah,murah hati dan kreatif..x caya tengok doodle kt bawah ni comel kan..nk doodle lain yg comel2 dan cun2 belaka leh la singgah ke blog beliau nih...
Saya harap ahli2 GSF yg lain suka singgah blog saya ni hehe ^_^ setiap komen dan persinggahan anda semua di blog ini amatlah saya hargai ..terima kasih semua =) hidup GSF!!

26 ulasan:

  1. singgah membaca kat cni...ahli gsf mmg rajin hehehe..

    BalasPadam
  2. haha... betul tu, sejak adanya GSF, mmg x sunyi entri dgn komen2..x mcm dlu2...hihi..suka la doodle atas tu..pggl org xde nama yer...hoi2 pulak...hahaha..

    BalasPadam
  3. hek elehh..deqla tu propa jek lebih... walhalll... seddihh.. muahaha.. kene sondol ngn deqla kalo terbaca komen neyh..

    lari laju lajuuu...(*_*)

    BalasPadam
  4. MamaArina terbaekkk
    betul kan miss banu hihihi

    BalasPadam
  5. nice dear..hehe..bez dpt masuk grup ni..;-)

    BalasPadam
  6. CiM pun sudah mula merasai kesegaran GSF.

    BalasPadam
  7. aololo..entri ni mengharukan hatiku..terima kasih dik :)
    muah! hehe.

    jatuh bangun kita sama2..

    yeay!! hidup GSF..haha.

    BalasPadam
  8. deqla x phm apa yg sweety ckp..haha...bebel apa ni sweety?? tp deqla tetap nk sondol..meh sini!! huhh :p

    BalasPadam
  9. memang meriha kan sekarang..! nur dah lama bercuti dari berblogging ni, sekali mengudarakan diri tengok dah byk perkembangan semasa yang nur terlepas..!

    alhamdulillah, semalam nur berblogjoging satu persatu...hihihihihi

    BalasPadam
  10. yeah...cantik doodle tu kan...terer mama arina bt

    BalasPadam
  11. dya suka dtg sini..sbb byk entry ttg jozan..hihii.. hidup GSF!!!hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe, dyabunga pun JoZan Lovers ye.

      Padam
  12. dya suka dtg sini..sbb byk entry ttg jozan..hihii.. hidup GSF!!!hihi

    BalasPadam
  13. wahhh cumei btoi doodle tuhh..saya sukaa..

    BalasPadam
  14. na join jugak bole ta? hehe

    BalasPadam
  15. yeah,selamat datang semua.. sayang gsf ^^

    BalasPadam
  16. memang cantik2 belaka banner yg di buat Mama Arina ni kan... :)

    BalasPadam
  17. hidup miss Banu jugak...cayok cayok...heee...

    sayang kat GSF...muaaaahhhh...

    BalasPadam
  18. hidup GSF! bertuah kan dpt join group ni. best sgt. ahli2 nya pun double best. :)

    BalasPadam
  19. terbaikkkk entri ni. dan gsf juge. :)

    BalasPadam
  20. saya xde twitter la..hehe :p

    BalasPadam
  21. MAS memang hebat kan..tahniah pada dia

    BalasPadam
  22. betul tu, blog skarang ni sentiasa dikunjungi GSF.. yeah!!

    BalasPadam
  23. nyue pon best dpt masuk group gsf tuu...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017