-->

7 Jun 2012

ShaRing is Caring ^_^

Assalammualaikum..
pe khabar semua..group GSF plak pe khabar sihat x?hehe
sebenarnya aku suka tengok quote kt atas tuh..byk yg betulnyer kan..rasanya semuanya mesti pernah mengalaminya iaitu bila melihat org2 yg dekat dengan kita tetiba berubah kan..berubah sikap,berubah perangai pendek kata berubah2 segala-galanya..kalau berubah menjadi lebih baik tuh xpe laa jugak kan..ni berubah menjadi lebih teruk lagi sakit hati tau..

Quote yg kedua nih pun best juga hehehe rasanya quote yg kedua sesuai ditujukan untuk si ??? ni yg asyik pentingkan org Singapore jer yg kat Malaysia ni emm entahlaa korang faham x?mesti x faham kan maksudnya hehe rasanya Cik DHia mesti faham kan..kita selalu berdiskusi pasal benda ni kannn hahaha..sakitnyerr hati..yg si Teetttttt tuh mestilaaa x sabar2 menunggu.. 

Okey Quote ni pun i LiKeee gitu...yesss kerana diriku begitu berharga...Semua pembaca/GSF/Follower BLoG ni begitu berharga dan bernilai untukku hehehe

p/s-semalam sepat menonton cite My Name is KhaN kt Astro Citra..best giler terbaik...

23 ulasan:

  1. jangan lupa buat revie cciter... smua kata- kata best

    BalasPadam
  2. semua kata2 ni nice miss banu..;-)

    BalasPadam
  3. My Name is Khan, CiM tengok bekali2, cerita yg btul2 mndidik kita jd lbh baik & menghargai org lain.

    Mmg org M'sia suka lebihkn org luar, tkbleh buat apa sbanya jati diri dh pudar. Sory jg pd miss Banu coz i thk u r korean lover jg. CiM slalu marah kwn2 d opis ni coz diorg sanggup beli tiket k-pop >rm400 pstu duk dlm stadium nun jauh skali. Tp aritu CiM ajk tengok lefthanded & tribut to sudirman, soalan prtama yg diorg tanya "tkda tiket free ke?".

    CiM pun dh start tk bekenan ngan Aaron bila lately tengok dia buat bbrapa kenyataan kt tv pasal permit dgn muka yee yee kelapa ala2 nerd sengal. Huhh!

    Kemudian skang, master chef plak open utk singaporean. So peluang rkyt M'sia dh kurang. S'por kaya, apsal diorg tk beli hak penyiaran sndiri knp nk tumpang siaran M'sia.

    *sory miss Banu, teremosi plak pepagi ni.

    BalasPadam
  4. betul2 sharing is caring kan3x

    BalasPadam
  5. laaa...sweetnye persahabatan diorg kan...puas nengok aksi bermesra si jozan ni kt blog dya..

    BalasPadam
  6. semua tu nice quotes..hehe~ :)

    saya xde astro~~ :(

    BalasPadam
  7. yg no 2 tuh terkena kat batang hidung deqla..masa dulu2...sesuai hubby tujukan kat deqla...hihi...wahh..tgk my name is khan!! jelesnyeee....

    BalasPadam
  8. Kak Dieyna-Review cite aper tu?kalau citer My Name Is Khan saya dh pernah buat dh reviewnyer..tahun sudah kot..

    CiM-xpe saya suka dgn kata CiM..sy mmg suka dan setuju dgn kata2 CiM..Saya sebenarnya x minat KPOP saya hanya minat drama2 Korea jer..yg lain sy x layan..
    betul saya pn heran knp diorang suka cari makan kt Msia sedangkan diorang dh kaya..entahlaa..patutnya kita pentingkan negara sendiri dari negara org lain..

    Yumida-Jozan mmg sweet kan
    thanks pada semua sbb sdi komen

    BalasPadam
  9. quote yg ke3 suka sangat2...hihihi..kerana diriku begitu beharga hahha

    BalasPadam
  10. semua quote tu ada betulnya....

    BalasPadam
  11. opkozesss la fhm cik banu oii..tp dya ske quote ke 2 tu..best3..biau la die, 1 day die akan sedar..hopelah.

    BalasPadam
  12. suke qoute ke3 jugak! hhehe
    nanti review ar pasal my name is khan tu eh,.takdpt nk tgk smlm..mesti best kan!

    BalasPadam
  13. sume quote best. cuma yg kedua tu tak faham penjelasan dia. singapore? malaysia? hahaha.. :)

    BalasPadam
  14. nice...suke yg ke tiga tu jugak..:)

    BalasPadam
  15. btul mis banu..
    ai suka sgt semua kata2 tu..

    eh lama x nmpk misz banu kat blog ai..misz banu sihat?

    BalasPadam
  16. tiap hari sayang (tangan kat muka mis banu) hehe...jangan kaget sudah....

    BalasPadam
  17. dia suka ketiga-tiga quote tu..hihi..lebih-lebih lagi yang quote 3 tu..kerana miss banu begitu berharga..hihih

    BalasPadam
  18. terbaikkk. best words. terkene btg hidung. hehe. ;)

    BalasPadam
  19. ohhooo best ke cte ni?solehah xd astro.sob3

    BalasPadam
  20. tak tgk my name is khan..sedap ek citer nnt wat review ek dear...anak sik nak tgk kartunn jew so taklehlah nak tgk..

    nice words

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017