-->

23 Sep 2012

JeJaK JePuN BerSaMa ZiZaN


Assalammualaikum
Korang tengok dh Jejak Jepun Bersama Zizan??best kan..
kalau x tngok lgi boleh tengok video yg aku letak kt bwh ni..
fuhh pergi Jepun tuh..cayalah Zizan..aku yg tengok kt tv tuh pun rasa mcm melancong sekali plak hahahah..banyak tempat2 yg menarik di Jepun ditunjukkan dalam rancangan ni..
cantik giler tempat2 yg Zizan pergi tuh..n yg bestnya setiap tempat tuh ada sejarahnya yg tersendiri..
aku seorang penggemar Sejarah jadi mmg suka menonton program2 gini..tmbh2 ada Zizan plak bertambahla sukanya haha..dulu aku pernah belajar Sejarah Jepun pasal Shogun Samurai tuh semua haha mmg best n pening juga..apa pun banyak pengalaman yg Zizan dpt bila die gi sana..siap makan unagi semua..sedap ke Unagi tuh??haha amboii Zizan siap nak awek Korea sorang tuh..bila tengok rancangan ni secara x langsung korang boleh tengok fesyen2 orang Jepun hehehe..
gelagat Zizan dlm program Jejak Jepun ni mmg ceria habis..kadang2 nak tergelak tengok..konform la rating tinggi ni pastu x lama lagi ada sambungan kat negara lain pula..haha meletup habis..

Dalam episod pertama mcm2 kita boleh tengok..setiap episod Zizan ada misi2 tertentu yang perlu die selesaikan..tuh yg buatkan rancangan ni lebih menarik sbab lari dari kebiasaan yg selalunya just jalan2 melancong makan angin gitu2 jer hehe..selain tu ada gak orang2 Jepun yg jadi pelakon tambahan dalam program ni mcm awek2 jepun tuh dan lain2 hehehe...episod kedua x tahu mcmmana pula..mesti lagi best ni..kena tengok nanti kan..apapun jom layan episod pertama Jejak Jepun bersama Zizan...

KLIK DIBAWAH NI K...
Wow! Samsung Galaxy Note 10.1 for only RM699! How to get it?klik here.
Get the best prepaid plan with lowest calls & sms rates!.
Guess what guys?! Asia's BIGGEST dance competition is BACK!.

18 ulasan:

  1. Oh yeah....love it...pagi td sy mmg betul2 marah...lepas kita beronok2 mmg sy happy :) mlm ni kits trend ye #jejakjepunbersamazizan

    BalasPadam
  2. terbaiklah....bertambah best klu kita semua yg dapat pergi japan dgn zizan

    BalasPadam
  3. mimpi jln2 kat jepun dgn zizan je laa...huhuhu

    BalasPadam
  4. dh memang peminat setia zizan ler katekan :))

    BalasPadam
  5. Ada2 saja zizan. Sronok jd artis bila boleh g melancong mana2 free

    BalasPadam
  6. BESTnyaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhu nak p jugak macam neh!

    BalasPadam
  7. suke zie tgk rancang ni taw. zizan lawak :D

    BalasPadam
  8. Kak mmg suka sangat tengok gelagat Zizan tu...tambah2 masa dia masuk toilet masa check in hotel tu.. Ha ha mmg lawak sgt..

    BalasPadam
  9. Sis suka tgk rancang ni taw. zizan lawak giler kikiki..

    BalasPadam
  10. nie cerita baru ker?
    cne bole ketinggalan nie..haisshhh!

    BalasPadam
  11. nur tgk episod pertama je..lepas tu, terlupa..huhuhu

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017