8 Sep 2012

PerteMuaN Dan GambaR JOZAN yang teRLateSt!!

RaGaM JOZAN hehehe..
JOZAN with their MaNager

Assalammualaikum..
dah lama tak tengok gambar2 JOZAN lepak2 sekali kan..minum2 sama2 kan..sweet jer..2 keping gambar kat atas ni adalah gmbar diorang yg terlatest..masih dlm oven lgi ni hehehe..dikatakan gambar ini diambil pada malam tadi! ini bermakna diorang baru saja bertemu gitu..wahhh pertemuan JOZAN yg terlatest tuh..siap gi minum2 gitu..gmbr ni kredit to Facebook n Twitter..tgk tuh happy jer diorang ni mesti diorang berjumpa utk discuss pasal Maharaja LawaK MeGa 2012 ni yg akan start pada 9 November 2012, pada setiap Jumaat di Astro Warna..wahh bulan November baru start,lmbt giler patutnya bulan depan laa kena start kan..apapun JOZAN mmg beraksi di MLM 2012..Ini berdasarkan kenyataan Zizan sendiri di Mstar Online iaitu~ Ujar Zizan dia hanya memberi tumpuan pada promosi filem Hantu Kapchai yang akan ditayangkan tidak lama lagi dan persiapan untuk Pertandingan Maharaja Lawak MeGa 2012 bersama JOHAN..

Jadi nmpk x Zizan telah mengkonformkan yg JOZAN join MLM 2012..so dont worry be happy..pada yg keliru or konpius tuh sama ada JOZAN join ke x tu la jawapannya, x caya korang leh baca artikel tuh di Mstar Online yer..Konform la mesti JOZAN akan bagi yg terbaiknyer laa utk MLM tu yelaa x kan nk kecewa buat kali kedua kan..ditambah Zizan sendiri pun dh kata dia akan beri tumpuan khusus pada MLM ni..sebab sblum ni dia busy shooting filem kan..Apapun x sabar tggu MLM 2012..


Ni pun picture terbaru JOZAN juga yg diambil dlm minggu sudah kot lau x silap..gmbr ni Zizan yg upload di Twitter nyer...sejak dua menjak ni nmpk kerap gak JOZAN bertemu..bagus2 hehehe..

P/s~oMG ini adalah entry yg ke 1000...wow x sangka dh entry yg ke 1000 sejak mula menceburkan diri di arena BLoG pada September 2009!

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

Yana Aina berkata...

xsbr nk tgk lawak jozan ^^

Mooniqueen berkata...

Suke jozan jugak....

Deqla manjew berkata...

haha.. lawak lak tgk muka jozan yg 1st skali tu..entah apa la yg dorg ngomelkan tu yer?

Cik Nur berkata...

kwn baik, mana boleh pisahkan.. :)

dah ke 1000...? wahhh..hebatnyaa..!

wan nurul hezrina berkata...

teringin sangat nak jupe 2 org mamat nie.suka sangat kat depa!wahh 1k dah..tahniah miss banu=)

are_lin@yu berkata...

terbaiklah miss banu..ekspress.!!hehe

Wanieys berkata...

cepatnyer miss banu...terbaikkk la :)

Chic Na berkata...

wahh boleh jadi mamarazzi ni miss banu. oh manager zizan, ingatkan sape td. hihi..

Fatin Nadia berkata...

wah jozan join! gempak lah.

https://www.facebook.com/pages/Foxstrox-November/352625854816230

Hanif Idrus berkata...

Kawan baik dia orang ni...satu kepala

lelamaisara berkata...

memang rapat la diorang ni...sweet...


wow...n3 yng ke ribu sudah...banyak nyeee....

dyabunga berkata...

kenapalah lambat sgt.dya pun nk bulan depan..hihi..tak sabar nk tgk JOZAN buat persembahan..hihih

Masha Meisters berkata...

xsabar menanti dyeorg kat maharajalawak mega yoeh! hehe...fuhyooo...dah 1000...

Che Rosliza Che mat berkata...

Sis pun tak sabar kikiki

9n0L4 berkata...

sweetnyeee dorg dgn manager. hee. mesti penat gelak duduk dgn dorang. ;)

Related Posts with Thumbnails