12 Sep 2012

FenoMeNa ZizaN & TwitteR

Picture kredit to Needa->http://nidahani.blogspot.com
 
 
Assalammualaikum..

tadi macam biasa bukak Twitter pastu aku tengok la bahagian Interactions tetiba ada nama Razizan Razak yg muncul disitu..apakah ia???terkejut seketika..apakah yg terjadi hehe rupa-rupanya Zizan Reply tweet dari Needa n dlm tweet tu ada juga my name haha..thanks to Needa sebab mention my name kt situ..merasa la gak Zizan reply tweet muahahaha..walaupun reply perkataan OK dh cukup buat semua nama2 diatas tuh terhappy seketika haha..ingat senang ke Zizan nk reply sebab die busy sgt tu, sape yg di retweet tu lagi laa kan..pengsan dh apa haha..apa pun thanks to geng2 kat Twitter yg mmg sweet jer..lain kali mention lagi yer haha..

Update!!yg terkini..

Ni plak yg terkini bila sekali lagi nama aku telah dimentionkan di Twitter dan telah diretweet oleh Zizan muahahaa..untung2 terima kasih pada Nur Rashid sebab mention my name..dapat gak merasa diretweet kan..bukan senang tau..kadang2 hantar beribu tweet pun belum tentu akan diretweet or direply..kalau nasib baik dapat laa..semalam kira bertuah sikit..hehehe
okeylaa tuh dari xde kan hehehehe

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Needa Hani berkata...

Lol mmg pengsan la...sy buat post tu pagi tadi masa rehat sbb nsk hiburkan hati sendiri...tetiba dia reply nsb baik tak jatuh samsung gua...hihi. Apapun sy mmg sk blog cik mulan sbb sll senyum bc post kst sini ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

seronoknya...jeles sis banu kikiki

are_lin@yu berkata...

hihi beznya tumpang epy..pas ni msti femes miss banu..hihi

Deqla manjew berkata...

amboiii... nnti mention skali nama deqla...deqla kem salam... hahaha

Cik Nur berkata...

waaaa...bukan setakat seronok, tapi mesti berronok2kan miss banu.. dan yg pasti tentu masih tersenyum smpai skarang kan..kan..kan..?

Adyn Adynda berkata...

saya tak pengsan ok?? hahahaa cuma terpikir, oh, mimpi itu tanda zizan nak rt dan mention kat twitter..hahaha :D :D thanks for the post!! :D :D

Si Matatajam berkata...

Mesti Cik Banu renyeh sakan bila dapat twit tu kan..ha ha.. But bg M you deserve it la dear...

Needa Hani berkata...

Tq zizan dpt juga hibur2kan hati sambil keje...hehe..takde la stress...

9n0L4 berkata...

amboiii. ade yg tak tidur mlm la ni. hehe.

Related Posts with Thumbnails